Jantlarımı değiştiricem arabamı yoruyor. Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bypolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bypolat

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
16 inç bbs gold ofsetli lastik kullanıyorum. Hem arabamı yoruyor. Hem de çok yaktırıyor. Jant onerilerinizi bekliyorum.

16x9" yada 16x8" BBS ler bence Corsa için anormal ebatlar zaten, doğru bir karar vermişin, sitede şu an satılık Astra H jantı var Gunmetal renk, Corsa Cye yakışan oem jantlardandır. Ama madem ebat düşürmek istiyorsun almışken 15" al derim, 195/50/15 lerle çok ideal oluyor.

Off o jantlar şimdi nasıl kaldırıma sürtüyordur :( İçim gider valla ya ofsetli jantta

ya geçenlerde irfan bulmuştu 38et 7 offset...
az offsetli olunca replika olduğu anlaşılmıyor çok ve çamurluk hizasında kalıp dışa taşmayan bbs güzel duruyor...

kardeşim orjinal corsa d sport 15 inc jantı verelim sana istersen msj atabilirsin

cuk oturur...ben çok aradımda bulamadım zamanında...

Temsili foto; :D

Be8_zps99c2102e.jpg

Hazır konusu açılmışken ben de aynı durumdan müzdaribim..Acaba jantın ebatları gerçketen de aracın performansına ve haliyle yakıt durumuna ciddi derecede etki ediyor mu?Yakın zamanda 215 55 r16 93w jant ve lastiklerimin yerine 225 40/45 r18 93w jant ve lastik almayı düşünüyorum...Acaba jantları büyütsek de lastiklerin sürtünme katsayılarının azlığına dikkat edersek yakıt ve performasn kaybını dengeleyebilir myiz?:confused:

Geri