Jantlarımı değiştiricem arabamı yoruyor. Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bypolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen çok benziyomuş ama farklı olduğu kesin :) teşekkürler abi bilgilendirdiğin için :)

O jantlara 15" diyen hayatında hiç jant görmemiş kişidir :) Onlar 16" ki zaten Mustafada 16" dir jantlar demiş

O jantlara 15" diyen hayatında hiç jant görmemiş kişidir :) Onlar 16" ki zaten Mustafada 16" dir jantlar demiş
hayatında jant görmemeyle alakası yok kardeş sen hangisinden bahsediyosun 16 inc olan jant sport jantı biz ilk resimdekini diyoruz 15 mi 16 mı diye

Fotograf varsa gonderın linkte olur. Ayrıca daha hıc surtmedım kaldırıma.

Bence corsa c için paletli 5 kollu ya da çok kollu jant uygun olur..Yine cosmolarında bulunan jant da kullanılabilir..

Burada 2 ayrı jant konusu geçiyor, her ikiside D kasa jantı, birincisi 15" Enjoy, ikincisi ise Sport jantı 16", konu karıştı biraz, sende karıştırmışsın mesajları. ;)

hayatında jant görmemeyle alakası yok kardeş sen hangisinden bahsediyosun 16 inc olan jant sport jantı biz ilk resimdekini diyoruz 15 mi 16 mı diye
Aynen Ali. :rolleyes:
Fotograf varsa gonderın linkte olur. Ayrıca daha hıc surtmedım kaldırıma.

Link değilde, Birol abi yazmıştı jantlarım satılıktır diye, kendisine ulaşabilirsin.

3 oldu yorum yazıyoruz kasti olarak sallanmıyoruz..Altı üstü corsa jantı yani bu kadar da yaygara koparmanın anlamı ne :D

Geri