izmide en uygun lastik

bence p zero nero alın mükemmel lastik bahsettiğiniz lastiklerden iyidir ben kullanıyorum. bahsettiğiniz lastiklerden kullandım performans lastiği ama p zero gibi değil(pırelli) ece lastik 6.sanayi sitesinden alabilirsiniz

Arkadaşlar kış lastiği almak istiyorum ama çok bilgisizim. internetten baktım bu iki lastik iyi gibi geldi ne dersiniz?

http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=2390
http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=2362

Önerebileceğiniz başka lastik varmı, kaliteli fiyatı daha uygun.

bide lastix.com montajda yaptiriomuş ücretsiz, sizce anlaşmalı olan yerle montajı yaptırmalımıyım yoksa lastikleri alıp başka güvenilir biryerde montajı kendimm mi yaptırmalıyım.

tekirdağ michelin bayii energy için 150ytl fiyat verdi 195/60/15 ölçüleri için peşin fiyat size en yakın bayiye birde sorun derim

ben yaklaşık 5 hafta önce mıchelın/energy aldım,kampanyası varmış peşin 145 ytl(195-65-15) hemde yeni üretim,bayiye bak derim

arkadaşlar michelin energy ile michelin energy saver iki farklı model lastik fiyat alırken buna dikkat etmenizi öneririm

Arkadaşlar sonunda aracıma Bayii'den pazarlık sonucunda mıchelın/energy/saver marka (195-60-15) lastiklerimi aldım tanesi 145 Ytl. 4 taksit. + Rod balans. Lastik alacak arkadaşların öncelikle bayii'lerden fiyat almaları daha faydalı olacağı kanısındayım..

Liste fiyatlarını hiç bir zaman baz almam. Yedek parça işi ile uğraşan bir yakınım liste fiyatlarının fazla olduğunu, peşin satış iskontosunun uygulanmamış hali olduğunu yani kısacası el için (her hangi bir müşteri) olduğunu söylerdi. Bayiye gidip çatır çatır pazarlık yapmak daha mantıklı.

Arkadaşlar, michelin pilotu neden tercih etmiyorsunuz ?
Hangi satıcıya giderseniz gidin michelin dediginiz zaman hemen energy sınıfını getiriyorlar ama pilot sınıfını yüksek süratlerde daha saglıklı performans veriyor.
Bu arada ben Mart ayında michelin lastigi çigli organizede er-rot var oradan aldım piyasaya görede çok uygun fiyata aldım, tavsiye ederim.

çiğli ata sanaiyinde errot var ,piysayı araştır en son oraya git daha uygun olduğunu göreceksin ödemende nakit olursa istediğin gibi pazarlığını yaparsın . Rot balans işi ve lastik satışı yapıyor Balans ücrete tabi değil.;)

Geri