• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Lastik Sensörü

Rica ederim . Şimdilik kar kış bir geçsin yazlık ları takarken alacağım . Çok sağolun.
Serdar bey merhaba 2018 model insginia aracımda sol ön tekerin basınç sensörü artık çalışmıyor sanırım pili bitti. Siz sorunu nasıl çözdünüz. Aliexpress de uyumlu sensörler var ama nasıl tanıtılıyor bulamadım

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Selamlar vereceğim linkten ulaşın ve tereddüt etmeden alın. Bu arkadaş tan 2 kez sensör aldım kesinlikle sorunsuz .. Lastikçilerde sensör tanıtma cihazı var onun la tanıtıyorlar çok kolay bir işlem. ( isterseniz önce lastikçiye gidin , sensör tanıtma cihazıyla dışarıdan ölçüm yapıp başka pili zayıflayan sensör varsa söylesin ona göre adetli alırsınız. )

• Beğen
Tepkiler: okanceliktr
Pili değişiyor sensörlerin bence pillerini değiştirmek daha mantıklı

Cevabınız için Teşekkür ederim , 2750 TL Orjinal 1 adet i. Linkteki de sanırım Orjinal değil. biraz havaların ısınmasını bekleyeceğim baktım düzelmiyor mecburen alacağım. Yolda sürekli tedirgin oluyorum ..
hocam geçen yıl boshun orijinalini taktım memnunum orijinal parçaya yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır

• Beğen
Pili değişiyor sensörlerin bence pillerini değiştirmek daha mantıklı
Selamlar , işin içinde pil varsa illaki değiştirilir ama sensörün bütünlüğünü bozup içinden almak gerekiyor. Belki başka modellerinki anahtar pili gibi sök tak olabilir ama bu pek öyle değil. Sökülür mü evet ama ufak bir sarsıntıda lehim kopar mı yada sağlam olsun diye sıkılan 3-5 gram ağırlık balans yaparmı bilemem , en güzeli sıfırının takılması. Çıkan sensörü yakından inceledim pil presli lehimlenmiş el işçiliği hiç yok.

Burda arkadaş yapıyor bi inceleyin

• Beğen
Geri