izmide en uygun lastik

kemal erim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
izmirde en uygun lastik

Michelin ve Brıdgestone lastiklerini izmirde en uygun fiyata nereden alabilirim.. :)

kemal erim

Son düzenleme:
imza alanınıza AD-SOYAD yazmanız gerekiyor..

ok.

yer çok gelirseniz yardımcı olurum... yüzlas var tam arkasında bridgestone var hepsi tanıdık...

yer çok gelirseniz yardımcı olurum... yüzlas var tam arkasında bridgestone var hepsi tanıdık...

Bahsettiğiniz yerlerin adresleri nedir, birde bu lastiklerin 195-60-15 ebat fiyatları nekadardır ...

Bahsettiğiniz yerlerin adresleri nedir, birde bu lastiklerin 195-60-15 ebat fiyatları nekadardır ...
http://www.yuzlas.com/

linkini veriyim isterseniz bir görüşün. 3. sanayide ikiside... rıfat abiye selamımı söylerseniz biraz daha yardımcı olabilir... batucan derseniz hatırlamazsa megane 2 hb dersen hatırlar...

http://www.yuzlas.com/

kardeş burası öyle hiçte uygun değil bahsettiğim lastiklere 170Ytl fiyat çekiyorlar.. :(

ben aynı ebattaki michelin energy saver lastikleri www.lastix.com adresinden uygun fiyata aldım buradan fiyat kontrol etmenizi öneririm.

ben aynı ebattaki michelin energy saver lastikleri www.lastix.com adresinden uygun fiyata aldım buradan fiyat kontrol etmenizi öneririm.

Arkadaşım aslında düşünmüyor değilim fakat lastiklerin tarihlerinin eski olmasından endişeleniyorum. Malum fiyatı önceden ödüyorsunuz. Lastik daha sonra geliyor.Yoksa görerek alsam fiyatlar uygun. Aldığınız lastiklerin tarihlerini kontrol ettinizmi? Birde bu yer güvenilirmi ?

2 arabama da aldığım lastiklerin tarihlerini kontrol ettiğimde yaklaşık 2 ay önce üretilmişti.ilk başta ben de tereddüt ettim mail ile sordum,hatta bunu sorduğum için alınganlık gösterdiler kesinlikle bayat lastik satmadıklarını söylediler.lastikler 3 gün içinde elime ulaştı.ilk lastiklerden memnun kaldım 2. arabama da sonradan lastik alırken yine onları tercih ettim.tereddütünüz varsa siz de mail atabilir sorabilirsiniz

Geri