itici sesi mi değil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batatay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batatay

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhabalar
Astra j 2017 1.6 115 lik aracım. 17500 kmde. Bu aracın lifter iticileri yağlı mı? Düşük devirde hafif bir şıkırtı geliyor giderken ve özellikle 2. Viteste geliyor bu ses. 2 3 saniye sürüyor devirlenince kesiliyor. Liqui Moli lifter katkısı kullanayım diyorum ama araçtaki lifter itici bu katkıyı kullanmaya uygun mu vede bu sesi benim gibi düşük devirde hafif yokuşta 1 den 2 ye geçerken başka duyan var mı aracında? bilemediğimden sormak istedim.

Merhaba ayni sorun benim araçta mevcut, sorunun sebebi neymiş ve nasıl çözüm buldunuz?

Merhabalar
Astra j 2017 1.6 115 lik aracım. 17500 kmde. Bu aracın lifter iticileri yağlı mı? Düşük devirde hafif bir şıkırtı geliyor giderken ve özellikle 2. Viteste geliyor bu ses. 2 3 saniye sürüyor devirlenince kesiliyor. Liqui Moli lifter katkısı kullanayım diyorum ama araçtaki lifter itici bu katkıyı kullanmaya uygun mu vede bu sesi benim gibi düşük devirde hafif yokuşta 1 den 2 ye geçerken başka duyan var mı aracında? bilemediğimden sormak istedim.
hocam konu eski ama bizde de var bu ses

Merhabalar
Aracım iticileri kadehde deriz fincanda yağlıdır xer de senin araçta vanos ta var vanoslar bozulmuştur itici bozulmaz kolay kolay

Vanoslar yada valfler
geçen yeni bir şey daha fark ettim araç zorlandığında çıkarıyor o sesi 3 viteste yokuş çıkıyordum gereğinden fazla gaza bastım yine çıkardı o sesi 2 bin devirde felan

Geri