İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

abi iyi hoş diyosunda tampon böyle çıplak nasıl satıyorlar..:S ki sis falan geçtimde Alt ızgara falan nasıl monte ettiniz tampona bunun boyası var falan filan dediğin gibi 2000 TL yi bulaca..S

Ben hepsini teker teker ücretini vererek satın aldım.Izgara far yıkama sis farları hepsi zaten yerlerine sorunsuz oturuyor.Önemli olan onları satın almak.2000 tl yi gözün kapalı geçersin

Bugün benzin depo hortumlarını değiştirdikten sonra katlanır ayna projesine başladım.Geç saatte olduğu için sadece ilk deneme videosunu çekebildik.İnşallah bitince detaylı olarak paylaşırım.

Yanar D Video by krmkndmr | Photobucket

Dün eski jantlarıma kışlık lastik alarak aracıma taktım.İtiraf etmeliyim görüntüye alışamadım.Çok emanet duruyor,hiç yakışmadı :)

1424536_10152041357988077_1555056834_n_zpsf7f5ea5c.jpg

Vahşi vectra gitmiş evcilleşmiş olanı gelmiş :rolleyes: 2-3 aylığına sabret Kerem Abi..Mazallah kazaya kurban gitmesin, forumumuzun göz bebeklerinden bu araç ;)

Vahşi vectra gitmiş evcilleşmiş olanı gelmiş :rolleyes: 2-3 aylığına sabret Kerem Abi..Mazallah kazaya kurban gitmesin, forumumuzun göz bebeklerinden bu araç ;)

Afillisi gitti sümsüğü geldi :) mecbur sabredeceğiz abim.Kimseye Allah kaza bela vermesin.Sağolasın

kerem hayırlı olsun. güzel olmuş, fakat buz tutmasına karşı bir önlem aldınızmı ? almadıysanız servo zorlanır ve yanar tabi araca zarar verme durumuda olur. gördüğüm kadarıyla servoyu iptal edip içindeki motoru direk bağlamışsınız. küçük bir ısı devresiyle bu işide yapsanız iyi olur + 8 dercenin altında çalışmasın. birde tavsiye, içeriden açıp kapatmak içinde bir buton koysan süper olur.

Hayırlı olsun, çok güzel olmuş Kerem Abi :good:

Suuuunroof :alkis: Suuuuunroof :alkis: :D:D

Geri