İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

Sanruf yeterli cam tavan olayı vectra tarzı arabaya olmaz webasto ya bakman tavsıye ederim Yada orjınal sanruff :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya boşver kardeşim bozma arabayi :)

Bılıyorum da tavan işi bılıyosun bozuldumu geri gelmiyor kardeşim :)

mrblar nasılsınz..?? kerem abi senin zender tampon inan rüyalarıma giriyor..:))
yapamıyorlar servisle görüştüm böyle bu tampon yok diyor..nasıl getirttin abi sen bunu bi yol göster nolur..:)

mrblar nasılsınz..?? kerem abi senin zender tampon inan rüyalarıma giriyor..:))
yapamıyorlar servisle görüştüm böyle bu tampon yok diyor..nasıl getirttin abi sen bunu bi yol göster nolur..:)

Bunuda açıklayın ateistler... :)
Yetkili servis doğası gereği söyleyecek.Geçende bana renkli ekran takamazsın dediler.Taktım oldu...

Yetkili servise fotoğrafı göster,olmadı ben gelir kendimi gösteririm. :D
O işin basitine kaçan yada bilgisiz yetkili servise selamımı söyle epc de vectra b makyajlı kasa sport tampon olarak aratsınlar.Ama söyleyim fiyatına hazırlıklı ol hem için hem cebin yanacak...

Ellerine sağlık kardeşim ben mersindeyim buradaki servis yok diyor böyle bişey..
hemen senin servisi aradım tanıyorlar seni..:D demekki baya yolunu eskitmişssin tecrübelerinden faydalanmak isteriz..:))
1.300 dediler doğrumudur bi de abi boyalı mı geliyor boyasız mı bi deeee opc panjur istiyorum ama o yok dedi senin servis..
Anlat biraz bu işlerin king i olmuşssun..:) sevaptır..:)

Ellerine sağlık kardeşim ben mersindeyim buradaki servis yok diyor böyle bişey..
hemen senin servisi aradım tanıyorlar seni..:D demekki baya yolunu eskitmişssin tecrübelerinden faydalanmak isteriz..:))
1.300 dediler doğrumudur bi de abi boyalı mı geliyor boyasız mı bi deeee opc panjur istiyorum ama o yok dedi senin servis..
Anlat biraz bu işlerin king i olmuşssun..:) sevaptır..:)

Tampon boyasız astarlı geliyor.Sadece Tampon geliyor.Herşeyi ayrı satılıyor...

Tampon
Alt Izgara
Sis farları
Alttaki lip
Far yıkamaları
Çeki demiri kapağı (Eskiyi kullanırsın)

Bunların hepsini sor sen sadece tamponla bitmiyor iş ;)

Buda ızgara;

Opel Vectra B OPC Kühlergrill, Sportgrill NEU!!!6320098 | eBay

abi iyi hoş diyosunda tampon böyle çıplak nasıl satıyorlar..:S ki sis falan geçtimde Alt ızgara falan nasıl monte ettiniz tampona bunun boyası var falan filan dediğin gibi 2000 TL yi bulaca..S

Geri