İstanbul'lu arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Hayırlısı Olsun, yaşadığınız yerden ayrılmak zorunda olmanız biraz üzücü eminim hüzünlüdür de, diğer yandan yeni bir yere taşınmak da heyecanlıdır, Tebdili mekan ferahlık vardır demiş eskiler......sizinkisi biraz iş için oldugundan zorunlu ama sonuçta taşınma,Allah gönlünüze göre versin diyorum umarım kesenize ve keyfinize göre bir yer bulursunuz, kimse değinmemiş ama deprem yönetmeliğine uygun binaları tercih etmekte fayda var

bi akrabam bahçelievlerde (avrupa) oturuyo.. işyeri kavacıkta (anadolu)
bugün lafı geçti trafik falan diye de , ben ters istikamete gidiyorum, genelde insanlar anadoluda oturuyo avrupada çalışıyo yani öle olduğu için benim yolum genelde açık oluyo dedi..

ama iş yerin ne taraftaysa evininde o tarafta olması mantıklı

ayrıca ewt anadolu yakası çok daha düzenli ve sakindir.. avrupa keşmekeş

dediği doğru... sabah ve akşam yoğunluğun ters istikametinde oluyorsun ama yine de köprü geçmek herzaman handikap...

bi akrabam bahçelievlerde (avrupa) oturuyo.. işyeri kavacıkta (anadolu)
bugün lafı geçti trafik falan diye de , ben ters istikamete gidiyorum, genelde insanlar anadoluda oturuyo avrupada çalışıyo yani öle olduğu için benim yolum genelde açık oluyo dedi..

ama iş yerin ne taraftaysa evininde o tarafta olması mantıklı

ayrıca ewt anadolu yakası çok daha düzenli ve sakindir.. avrupa keşmekeş

...ama genelde insanlar anadolu yakasında oturduğu için değil, iş yoğunlu avrupa yakasında olduğu için:)

hayırlı olsun burak. Doğma büyüme Beşiktaşlı olarak avrupa yakasının yeri benim için ayrıdır ama arkadaşlara da katılıyorum. Eğer avrupa yakasına çok alışık değilsen, akraba, arkadaşın yoksa, e işinde karşıdaysa anadolu yakasında oturmak daha mantıklı... avrupa yakası daha yoğun ve hareketli, ne de olsa gerçek istanbul:) anadolu yakası daha sakin ve oturmak için idealdir... daha çok avrupa yakasını bile biri olarak karşıdaki son gelişme ve yeni siteleri bilemiyorum, umarım arkadaşların tavsiyeleri ve senin de araştırmanla istediğin bir yere yerleşirsin. Artı; her ne kadar kira ve satılık daireler bu aralar daha uygun olsa da anadolu yakasının nezih yerlerinde 600 den daha yukarı çıkmak gerekebilir, bilgine...

öncelikle hayırlısı olsun. bir acıbademli olarak acıbadem ve çevresi derim. ama adam gibi daireler 1000 tl kiradan başlıyor. evler eski ama sağlamdır :)

ümraniye taraflarında özellikle Ikea taraflarında ve ilerisinde, aynı zamanda dudullu ve formula 1 pisti olan akfırat civarlarında, yine kurtköy viaport civarlarında bir sürü yeni site yapıldı bildiğim kadarıyla o taraflara da bakabilirsiniz.

viaport akfırat taraflarındaki evlerin sitelerin çoğu residence tarzı o yüzden çok pahalı ve evimden çıkayım biras yürüyüş yapayım dediğinizde korkarsınız sokakta yürümeye benim evim olmasa istanbulda uygun ve güzel biyer istersem beykoz maltepe civarlarını tercih ederdim

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Şu anda 10'a yakın ev var. Hepsi farklı farklı yerlerde. Denize uzak olanlara bakıyorum bile bile. Pazar günü gelip 6 gün İstanbul'da kalıp bakacağım. Satın almaktan vazgeçtim arkadaşlar. Belki ileride yine bir şey olurda Ankara'ya dönerim. O yüzden sadece kiralık bakıyorum.

By Corsa: Berker abi çok teşekkür ederim.

Birde Avrupa'da bir sürü akrabam makrabam var hiç bulaşmak istemiyorum :)

Son düzenleme:
Umarım istediğiniz yerde güzel bir ev bulursunuz.

İstanbullu arkadaşlara da Allah Sabır versin diyorum.Trafiği insanı çileden çıkarmayayetiyor bile.

Ben eskiden İstanbul'da çalışırdım. Pek yakalanmazdım. Müthiş kaçardım. Nasıl yapıyordum bende bilmiyorum:) Öyle saatler ayarlardımki:)

Son düzenleme:
Ataşehir'e yakın, TEM'in diğer tarafında Şerifali diye geçen bir yer var, hızla gelişiyor, oralardan bakabilirsin. Sahibinden.com'dan araştır istersen, o fiyatlarda çok ev var satılık. Çoğu da site içerisinde yeni binalar.bencede

Geri