ısıtma su seviyesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garraro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muhtemelen termostat bozuk o halde

Kesin bir sorun var benzinli araç dizele göre hemen ısınıyor.Termostat olabilir sorun,motor suyunuda bi kontrol ettir iyi bir ustaya bence.

hararet göstergesi yokki:(

Haklısın orayı atladık :) O zaman şöyle yap. Trafiğe girdiğinde bak bakalım ısıtma sistemi dur kalk yaptığında yeteri kadar ısıtıyormu. Ayrıca aracının gizli menüsünde hararet göstergesi olması lazım. Forumu ararsan nasıl açılacağını bulursun.

Radio açık iken setting düğmesine basılı tutacaksın ta dıt diye ses gelene kadar ardından BC düğmesine yanılmıyorsam 4 defa basma ardından coolant diye motor suyu sıcaaklığını gösteren ekran gelecek bu tabii 5 de olabilir takip et. kontakt kapatıldığında tekrar normal ekrana döner

coolant 60 derece civarında. az mı?

90 civarı olması gerek.

termostatın bozuk servise git garantiden halletmeye bak,bu arada su seviyesi sensorunu değiştirt motor sıcaklığı dediğim gibi kontağı kapatıp motor soğumadan tekrar çalıştırdığında motor sıcaklığının belli derecesinde o arızayı veriyor

tşk arkadaşlar. anlaşılan termostat değişecek. bu gün servisi aradım adam ne dese beğenirsiniz:'' araç hareket halindeyken motora soğuk giriyor ondan ısıtmıyordur!!!!''
enterasan bir yaklaşım, sanki opele değilde murat 124 e falan biniyoruz dedim bende.
bu arada 45.000 bakımı için 4 ayrı servis 4 ayrı rakam verdi.bizim araçlarda kullanılan en iyi yağ hangisi arkadaşlar? yüksek fiyat çeken diğerleri farklı bir yağ katıyorlardır dedi???

yetkili servisler gm yağ kullanır.forumda gm kullanıp memnun olan da var olmayan da.karar senin,ama sen garantiden dolayı mecburen yetkili servise gideceksin ve gm koyacaklar.bu arada ben de gm kullanıyorum 7500 olmadan 5000 km gibi değiştiriyorum.kararıyor ve arabanın sesi değişiyor,performans da azalıyor.neyse denizlide adını reklama girdiğinden veremiyorum üçgene yakın yetkili servise gidiyordum cihan ve adem beyle çok ilgiliydi,kısmen daha güvenilir olduğunu söyleyebilirm.Memnun kaldım,yolum düştükçe uğrarım.

yetkili servisler gm yağ kullanır.forumda gm kullanıp memnun olan da var olmayan da.karar senin,ama sen garantiden dolayı mecburen yetkili servise gideceksin ve gm koyacaklar.bu arada ben de gm kullanıyorum 7500 olmadan 5000 km gibi değiştiriyorum.kararıyor ve arabanın sesi değişiyor,performans da azalıyor.neyse denizlide adını reklama girdiğinden veremiyorum üçgene yakın yetkili servise gidiyordum cihan ve adem beyle çok ilgiliydi,kısmen daha güvenilir olduğunu söyleyebilirm.Memnun kaldım,yolum düştükçe uğrarım.

bende 2. bakıma üçgendeki servise gitmiştim zaten:)
ustalarının bir kısmı diğer servisten oraya gelinde, üçgende ki servis daha iyi dediğiniz gibi.

Geri