Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kilometre belirtmek ne kadar dogru olur bılemem. çünki 70.000 kmdede bıtıren var 200.000 kmdede onun ıcın bı ustaya baktırıp ne kadar saglılı oldugunu ögrenmek lazım
kilometre belirtmek ne kadar dogru olur bılemem. çünki 70.000 kmdede bıtıren var 200.000 kmdede onun ıcın bı ustaya baktırıp ne kadar saglılı oldugunu ögrenmek lazım
benim en yakın arkadaşım geçen sene Nissan Almera Tekna (2006) sının debriyajını 3600 kilometredeyken bitirdi..evet yanlış okumadınız 3600 km.bebek yokuşundan etilere sadece 3.viteste debriyajı pompalayarak ve vites değişitirmeyerek çıkınca debriyaj bitti.
Arabayla 4. viteste giderken 100 metre ilerde ışıklar var mesela, viteste iken vites küçültmeden ve gaza basmadan yavaş yavaş frene basıyorum ve durmaya yakın boşa alıyorum. Tabi bu durumda 4. viteste düşük hızda gitmiş oluyorum ama araç benzin pompalamayı da gaza basmazken kesmiş oluyo sanırım.