internetten hırdavat ürün almak

Durduk yere iş şimdi format sorun değil de elde avuçta ne varsa gidiyor eski ayarı yakalayana kadar uğraş dur.

hemde nasıl abi 500 gbye yakın film var hepsi gidecek ona acıyorum harici disk belki alırım maaştan geriye ne kalacak bakalım

ceta-form alın, daha kalitelidir.

ceta aldım bende

bence güvensiz sitelerle uğraşmak yerine git bi arkadaşına yada internet kafeye. HB'den ver siparişleri gelsin. Ama illa başka site diyorsan, o sitenin iletişim bölümünden adamlara ulaş, kapıda ödeme imkanını sor. Böylece garanti olur kapıda ödeme ile.

abi sitenin metini okudum internette aldım:)

Çağatay işletim sistemin ne?

win 7 abi orjinal

Benzer ürünleri bir keresinde Grossdepot mu ne, öyle bir siteden almıştım siparişin nerdeyse tamamı yanlış ve eksik gelmişti. Bilindik siteleri tavsiye ederim.

Anladım elimde orijinal olsa idi anında sana bir cd yollayacaktım. Tutmadı...

abi teşekkür ederim düşünmen yeter:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:59 ----------

Benzer ürünleri bir keresinde Grossdepot mu ne, öyle bir siteden almıştım siparişin nerdeyse tamamı yanlış ve eksik gelmişti. Bilindik siteleri tavsiye ederim.

bu siteyide baya bir övmüşler bakalım salı günü belli olacak:)

kargocunun adresi bulamaması yüzünden kargom bugün ulaştı sıkıntısız bütün ürünler gelmiş tavsiye ederim bu siteyi ayrıca paypalda kabul ediyor

Hangi site Çağatay?

Çağatay sağlam sanırım site.

Geri