İnternetten Araba Kazanabilirmiyiz SizcE??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlr böyle bişey var gördünüz mü? fiat bi site açmış fiat bravo veriyormuş: http://www.encokbanabravo.com

şimdi benim sorum internetten kazanmak olası mı böyle bir ödülü? kazanan var mı daha önce? araba da iyi yani nası şey bu :eek:

sıradan bi internet sitesinin kampanyası değil, fiat ın kampanyasına benziyor bu.. fakat gördüğüm kadarıyla 1 tane bravo vererek 10000lerce insanın kişisel bilgilerini toplayacaklar.. arkadaş sayınız fazlasysa (500 üstü) katılmaya değer belki ama ben olsam yinede katılmam..

Fiat işin içinde olduguna göre bence bir güvenlik endişesine gerek yok.İlginç bir kampanya, düşünceyi sevdim :good:

Bencede fiatın çekilişi..

Hikaye bunlar arkadaşlar , kim kime bedava araba vermişde fiat bravo vericek..

bende diyom bu millet niye diyo facede İsteyen beni eklesin veya ekleyin sohbet edelim felan diye fiatin bi parmağı varmış :D:D

Facebooktaki yorumum:

Murat Alp Tıklayın Fiat Bravo kazanayım. Onu satayım adam gibi araba alayım :)
En Çok Bana Bravo!
www.encokbanabravo.com
Bravo sana Bravo! Eğer kazanırsam Fiat BRAVOYU satıp adam gibi araba almam için yardım edin :D

Arkadaşlar En Çok Bana Bravo.com kampanyasına katılanların dikkatine!!!!!

dün siteye girdiğimde bi form gördüm. 5 eylül saat 19a kadar bilgilerinizin doğruluğunu onaylayın diyor. Çekilişi kazanmanız durumunda size hemen ulaşılabilmesi için siz de formu gözden geçirin derim. Adresimi eksik vermiştim allahtan haberim oldu da düzelttim. Kampanyaya burdan katılan olduysa haber vereyim dedim.

Lütfen yeni konu açmak yerine , daha önce aynı içerik için açılmış konudan devam edelim...

Konular birleştirilmiştir

dün siteye girdiğimde bi form gördüm. 5 eylül saat 19a kadar bilgilerinizin doğruluğunu onaylayın diyor. Çekilişi kazanmanız durumunda size hemen ulaşılabilmesi için siz de formu gözden geçirin derim. Adresimi eksik vermiştim allahtan haberim oldu da düzelttim. Kampanyaya burdan katılan olduysa haber vereyim dedim.

Teşekkürler, bilgi için...

Geri