Insignia hakkinda yardim...

bişeyler oluyor ama anlayamadık dur bakalım ne olacak bu işin sonu, sport donanım satılmıyor, flexride opsiyondan çıktı... ve üretim durdu...

????? astra da böyle olmasın :S :S

neden satıyorsunuz peki, ilanlara bakıyorum çok fazla 2009-2010 kasa daha 2bin km de 5binde falan bi dolu insignia var, daha yepyeni bir araba üstelik de insignia... neden satıyorsunuz bilgi verebilir misiniz?
Umut benzer bi konu açmıştım ikinci elde çok ilan var diye ama tepki çekmişti...Bmw de var falan filan denmişti..
şimdi arkadaşın sakın almayın demeside ilginç olmuş hakkaten :confused:

benim de kafama takıldı çok şimdi... para yok ama olsa da 2 değil 5 kere düşünmek lazım alma konusunda... anlam veremedim henüz bu duruma...

Walla ben "yılın otomobili" ödülünü almış bir aracın üretiminin duracağını sanmıyorum. Üstelik Avrupa daki satış rakamları da hayli iyi iken. Bazı donanımlar kalkmış olabilir ama üretimin tamamen duracağını sanmıyorum.

2010 insignia larda bazı değişikliklerin olacağı açıklanmıştı zaten. Örneğin edtion donanımda krom aksesuarların kalkacağı, flexi ride ın sadece 4*4 ile sunulacağı vs gibi.

2010 bırakın insignianın 2009 agustos serisinde cosmo donanımın bile sis farı krom cercevesi kaldırıldı. navigasyonun en pahalısını sipariş versenizde el freni yerinde bulunan turn & push kaldırıldı. bunlar sadece görünürdeki işlemler.

yazıklar olsun opel kendini rezil etti.

1.6 turbo da otomatik vites seceneği olmaması rezillikti şimdi bide 4x4 almassan flexiride yok demek rezillikte son nokta

insignia üretimden kalkıyor mu noluyor?

Ohh ortalık karışmış. :D

tamam ben almayımda yeterki üretimden kalkmaısn:)

Geri