Insignia hakkinda yardim...

o ne kadar peki? 2. eli?

sıfırı 42 den başlıyordu en güzel yanı opsiyonalrıda ucuzdu bide en dolusuyla en boşu dısardan jantlar haric pek bi fark yok

insignianın farlar olayı bitiriyor bence merekli değilse:(

suan ikinci el sitelerine baktım millet çok uyanık ya ötv indirimi bitince yeni araclara 3-4 bn eklemişler:(

46 civarlarında bulabildim

Son düzenleme:
bende baktım çok tşk ederim kardeş. fena araba değil evet.. ama arkası çirkin ya:) şimdi kimse 115 lik insignia yi tavsiye etmiyor mu?

Walla bu yıl biz vectra 2003 vectra C'yi sattığımızda benim 2006 astra ile neredeyse aynı fiyata geliyordu. Segment farkı buradan anlaşılıyor.

Skoda özellikleri bakımından iyi ancak tasarım olarak bence kötü.

Ama astra olur derseniz bence bekleyin, 1.4 Turbo 140 hp alınabilir fiyat uygun olursa. Olmadı tahminim o tarihte daha çok 1.6 155 lik insignia düşer 2. ele. Belki 40-42 civarı cosmo donanım bulabilirsiniz.

evet skoda arkdan biraz tipsiz ama yenilikci ve değişik özeliklere sahip

ben arka koltuktaki rahatlıgı bi bmw 7.30 da gördüm bide skoda superb de genişlik olarak lüks olrak değil:)

evet skoda arkdan biraz tipsiz ama yenilikci ve değişik özeliklere sahip

ben arka koltuktaki rahatlıgı bi bmw 7.30 da gördüm bide skoda superb de genişlik olarak lüks olrak değil:)
önude bmv benzıyor cok dıkkat cekıcı arac benımde hoşuma gıttı ;)

astra geldi gelecek zaten 1.4 t sızı aşarsa 1.6 115hp insigniada alınır yanı...

donanımdan fazla bilgili olmadığınız belli oluyor ; 115 insignia bencede süper bir tercih.
şu anlamda fazla bilginiz yok diyorum insignia cosmo olsa ne olur edition olsa ne olursa sizin açınızdan hemen al derim

yeni astranın 50den aşağı gemesini beklemek hayal olur. astrah bile 48 görünüyor opelin listesinde

ben arabamı hiç satmayayım ya bu ne ya böyle
suv düşünürsen 50-55 arası çıkabilirsen ki bence değer birinci seçenek 2.0turbo dizel hemde triptonik şanzıman bir captiva düşün 50.000 civarından 55000 kadar çıkıyor. birde buna altarnatif gene 47-48binden başlayan kyron var buda dizel ve 6 ileri triptonik şanzımanı var. mercedes desteği ile üretilmiş on numara araçtır ama piyasası captiva kadar hareketli değil binici isen alınır. 42-43bin 1.6 düz d sınıf arabaya vereceğime 48-50bin turbo dizel otomatik suv alırım. gene modellerde 2008-2007 aralığında. ne yakıtı üzer ne eşin bunu ben kullanamam der ne de satarken tak diye satacağı araç üstelik 2. el piyasası oturmuş düşün bence

Geri