Insignia hakkinda yardim...

mechule_99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 115 hp olan inssigniası olan var mı acaba? uyduruk kaydırık arabaların 40 ı aştığını görünce 2. el bi insignia mı alsam dedim kendi kendime... netten baktım pazarlıkla 42-43 e alıncak insignialar var.. edition ve edition elegance paket arasında ne fark var acaba? bide 115 hp sizce 115 hp lik passattan geri kalır mı?

elegance pakette far sensörü yağmur sensörü kararan iç dikiz aynası elektronik el freni var...

az bekleyin yeni astra alın ?

Önceki aracınız ne bilmediim için perf karşılaştırması yapmak zor olacak. 115'lik passat dan bahsetmişsiniz ama o aracı da kullanmadığım için pek bilmiyorum.

115'lik insignia yı test sürüşünde kullanmıştım. Vectra C'den biraz daha atak gelmişti bana. Kısaca 1.6 100hp civarındaki aile otomobilleri kadar perf var, ne eksik ne fazla. Üst devirlere çok çıktığınızda kabin içine biraz motor sesi alıyor.

Çok büyük perf beklentiniz yoksa görünüm, iç dizayn, büyüklük ve yol tutuş olarak sizi gayet tatmin edecektir.

Arkadaşların dediği gibi yeni astrayı bekleyim dedim ama kötü megane bile 50 milyar olmuş astra yyıda sordum bayiye 45 civarı bir fiyat bekliyorz dediler.. onun yerine en azından insignia nın adı var düşüncesiyle insignia mı alsam ne yapsam acaba?

ama astra ne kadar iyi olrsa olsun neticede alt segment insignia 115 hp olsada astradan daha iyi olmaz mı sizce? bu arada 2. elde 115 hp nin satış grafiği nasıldır acaba?

edition donanımlı 1,6 115hp bir insignia alsagınıza bence hiç almayın bom bos geliyor 1,6T cosmodan sonra

belki bazıalrı paramız ona yetiyor diyebilir ama o paraya başka tercih düşünülebilir.

insignia zaten arkasına oturursanız astradamısınız insigniadamı anlamassınız.

skoda superb 1,4 tsi 122hp(chiple 150hp ye yakın bi deger) yi bi düşünün

skoda neymiş demeyin gercekten zaman ayrııp o aracı bi görün:)

Geri