Insignia 1.6T LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renkler ve zevkler tartişılmaz sıfır cıkan opellerde lpg opsıyonu olucak zaten yakında :D

herkes bir şeyler yazmış. bende yazayım. öncelikle lpg ye sonradan geçişe karşı birisiyim. aracın motoru, her parçası, her sensörü benzine göre tasarlanıyor, yapılıyor bizler sonradan lpg monte ediyoruz. bence bu konuda 1.6 turbo insignia ya yazık olmuş. ama şunada kızıyorum, Türkiyede lpg deyince akla ilk gelen maddiyattır., ekonomikliktir. aslında akla ilk gelen çevre temizliği, motordan çıkan atıklar olmalı bence. avrupada insanlar küçük hacimli motolara daha düşük co2 salınımına sahip araçlara yöneliyor. kaçımız araç alırken co2 emisyon değerlerine baktık ve bakıyoruz. hemen hp ye tork a son hıza yöneliyoz. lpg ekonomiklik değildir lpg çevre temizliğidir. keşke her firma lpg ile çalışan motorlar tasarlasa, lpg ye özel motorlar piyasaya sunsa. amam malesef yok. nedendir bilinmez. belki böyle bir piyasa yaratılmak isteniyordur. malum her yerde lpg dönüşümü yapan şirketler açıldı, birçok marka çıktı.
neyse özet olarak lpg çok iyi bir yakıt, kesinlikle değerlendirilmeli fakat sonradan lpg kitleri taktırmak bence zararlı

iyide lpg motoru diye bir şey yokfabrika çıkışı lpg li araçlarda var bildiğimiz benzinli motorlara sonradan takviye edilmiş kit şeklinde çalışıyor zaten piyasaya çıkan kitlerde beniznli motorlara adapde şeklinde üretiliyor demem şu lpg için motora kit dışında ekstradan özel bir parça takmaya gerek yok tek yapılması gereken iyi bir ayar montaj sırasında olay bu kadar basit sonuçda lpg li araçlarda benzinle çalışıyor gene..ve istenildiğinde benzine geçiyor

ben cidden artık sıkıldım çok cahil cühele arkadaş var ekonomik değil diye tutturmuşlar

bu bu konuya üçüncü yazışım daha kaç kere yazıcam bilmiyorum benim arkadaşım fethiyeden izmire durongo ile 350 tl benzinle gitti orda lpg kiti takdırdı dönüşde 120 tl lik gazla döndü bunun adı ekonomi değildirde nedir

zaten bizim milletin bir kısmı o kadar zekiki bu konularda işimiz gücümüz şak şakcılık goygoyculuk kraldan çok kralın ayaklarını yalamak işimiz bu o yüzdende geriyiz işde bu kadar..

her şeyitüm doğruları menfaatlerimize göre yorumlayıp yazıyoruz

bende lpg yok ama çok okudum forumları falan 500 tane memnun insan varsa aradan 10 tane sıkıntı çeken varki onlarda yazmamış ama yazdıkça ortaya çıkıyorki ucuza iş yaptırmışlar adi merdiven altı kitler kullanmışlar kendi kalitesizliklerini lpg ye çamur atarak kurtarmaya çalışıyorlar..

bende lpg yok ama çok okudum forumları falan 500 tane memnun insan varsa aradan 10 tane sıkıntı çeken varki onlarda yazmamış ama yazdıkça ortaya çıkıyorki ucuza iş yaptırmışlar adi merdiven altı kitler kullanmışlar kendi kalitesizliklerini lpg ye çamur atarak kurtarmaya çalışıyorlar..

Öncelikle merhaba arkadaşım.
Bu topic te lpg karşıtı yazan birisi olarak "kalitesiz" kelimesine cevap vermek adına yazmak istedim.

LPG kitini BRC marka taktırdım. Hani şu topic başında İnsignia ya takılan kit. Taktırdığım yer Hundai ve Fiat otoların sıfırlarına takılan büyük bir bayii idi. Kısaca lpg ye çamur atmıyorum yaşadıklarımı size aktardım. Başkası memnundur ona birşey diyemem. LPG kullanmasam veya dediğin gibi ucuz olsun diye kötü bir montaj ve kit kullansam sana hak verirdim. Ancak hem tecrübelerimi hem de düşüncelerimi buradaki arkadaşlarım ile paylaştım. Umarım doğru şekilde anlatabilmişimdir.

Bu kadar seviyeli tartışmanın üzerine yazdığın bu gereksiz kelime ile asıl kalitesizliği bence sen buraya yansıttın.

gazdan memnun olan varmı tofaşların dışında????

arabaya yazık ya 0 sıfır araba alıp tüp takılırmı bi de bu insignia. Ben bu mantığı anlamadım gitti.

Bu kadar seviyeli tartışmanın üzerine yazdığın bu gereksiz kelime ile asıl kalitesizliği bence sen buraya yansıttın.

ben sana itafen bir şey yazmadım genel ortaya yazdım bu kadar seviye tutkunuysan forumlarda yazma ayrıca yarası olan gocunur diye bir tabir vardır demekki kalite konusunda bir yaran egon da bir açık varki üstüne alınmışsın yazık geçmiş olsun..

ben sana itafen bir şey yazmadım genel ortaya yazdım bu kadar seviye tutkunuysan forumlarda yazma ayrıca yarası olan gocunur diye bir tabir vardır demekki kalite konusunda bir yaran egon da bir açık varki üstüne alınmışsın yazık geçmiş olsun..

Çok teşekkürler. Sana da geçmiş olsun:)

en güzelini yapmıs sıfır bağlattığı için çokta iyi verim alır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri