benim turbo arabam olucak lpg takıcam
oldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir mantık bu o arabaya bir sürü para vermiş niye lpg taktırıyor olayı. Adam 1,6 turbo insignia almış. Parası çokmuş. Ama parası bol diye tasarruf yapma imkanı varken neden parasını benzine harcasın. Vermiş parasını almış takmış lpg sini kafası rahat istediği gibi geziyor.
valla cok guzel söylemısın özetlemişin ben ne merso ne bwe ne x5 ler gördum sıfır arabalara tam sıralı sıstem taktırıyolar cunku ekonomık benzın ucuz olsa kımnıye lpg taktırsın yazık mılletımızeaynen katılıyorum parası var demek enayi demek olmuyor yada keriz olmak anlamınada gelmiyor tabiki navigator e m5 e adam tüp takıcak şehir içine ona benzinmi dayanır zaten millet şehir içi için takıyor lpg yi uzun yolda şehir dışında kapatıyorlar çoğu lpg yi..
o ekonomik değil diyen arkadaşlarda işkembeden sallamasınlar ayıpdır adam bir yeriyle güler tüm dünya takıyor artık lpg yi italyada nerdeyse lpg siz araç yok
bizim ahbapda durongo var izmir fethiye gidiş 350 tl lik benzin yakdı izmirde lpg taktırmaya gitti zaten dönüşde 120 tl lik gazla geldi fethiye ye bunun adı ekonomi değildirde nedir
esas lpg araba km si sıfırken takılır ki lpg parasını çıkartsın sürücüde ekonomiyi maksimumda yaşasın hyundai artık lpg kitli üretim bile yapıyor araçlarına renault istenirse lpg li veriyor araç sahibine aracını..
benim aracımda lpg yok ama çok sık düşünüyorum o yüzden epey epey araştırdım yeni nesil sıralı sistemlerin araçlara zararı çok çok az aracın motoru 500 binde biticekse 450 binde bitiyor olay bu..
yeni nesillerde zaten lpg motor ısınmadan devreye girmiyorki en tehlikeli vakitler bu vakitler ısındıkdan sonra devreye giriyor ayrıca yüksek hızlarda lpg yetersiz kaldığında benzini gene devreye sokuyor motoru yemiyor ..
vel hasıl sıralı yeni nesillerde zarar yok denecek kadar az eski nesil lpg lerden olsa neyse diyicem ama yeni nesiller çok iyi gitgide de iyileşiyor işde dual sistemler falan filan..
insignia da öyle ahım şahım bir araba değil kıyasladığınız araçlarda bir garip ferrari navigator m5 çok abartıyorsunuz bu aracı sanki araç rollce rolyce yada elle özel üretim falan.. bence gayet doğal..
insigniaya o kadar para vermiş diyorsunuz,lpg neden takmış diyorsunuz da arkadaşlar adamlar mercedes s sınıfına dünyanın parasını verip dizel alıyor daha az yaksın diye asıl onlara kızın.trafikte çokca görüyoruz bmw,mercedes dizel onlara laf atın bence.insignia öyle acayip pahalı bir araba değil ki.benzin bu fiyatlardayken lpg değil ne kadar ekonomi sağlayacak alet varsa takmak lazım arabalara
saçma demedim ki ben tekrar oku istersen yazdıklarımı sadece ekonomi için dizel alıp da o 100lerce bin lira para verenlere kızın dedim ki senin verdiğin örnek uç nokta mercedes s sınıfı gibi.hem kim görmüş acaba r8 V10' u yollarda???devir ekonomi devri dedim sadece zaten ben de dizel kullanıyorum ama sonuçta aracım mütevazi kendime göre.dizeli örnek olarak verdim sadece ekonomi olarakDünyanın parasını verip dizel almanın neresi saçma anlamadım? Audi R8 V10 TDi diye birşey duymadınız sanırım? Dünyanın en prestijli markaları dizel çıkarıyor,biz lpg ile kıyaslıyoruz.