Dünyada hiçbir güç bana LPG taktıramaz,takamaz,takılmış araba satamaznefret ediyorum gerçekten bu sistemden..Az yakiyor diyorlar , hiç de bir fark yok. Arabanın anası ağlıyor,kapalı otoparklara koyamayıp ikinci sınıf muamelesi görüyorsun,tehlikesi çok fazla,kötü bir etiket vs...
Madem benzini düşünüyor çok zeki abimiz,neden gidip 1.6 Turbo alıyor hiç anlamam dogrusu...EEE desinler tabi,1.6 Turbo almış...Sadece bu değil,aşırı gösterişçi ve zeki insanlar,gidip M5 alana kadar dizel neler alabilirler...
Ne güzel iş... Ferrari alayım , ama az yaksın![]()
arkadaşım sen kişisel tercihlerin ve görüşlerinle gerçekleri iyicene birbirine bulamışsın
kişisel tercihlerine saygı duyarım
ama gerçekleri sanki görmemezlikden gelmenede kusura bakma ama hiç kabul edemem
ben sana diyorumki benim gözümün önünde fethiyedeki otel sahibi bir arkadaşım durangosuna gitti izmirde lpg takdırdı 350 tl lik benzinle izmire gitti ve dönüşde 120 tl lik gazla fethiye ye geldi bunun adı ekonomi değildirde nedir..
sen hayla kendini koşullamış havadan civadan bir şeyler söylüyorsun bunca dünya milleti enayimi türkiye dışında danimarka italya norveç almanya her yerde lpg kitleri satılıyor ve kullanılıyor ve bu sistem geliştiriliyorda..
ekonomik olmasa mantıklı olmasa avrupa buna izin verirmi araçlarında kullandırırmı ..
bir şeylere tepkili olabilirsin bunu anlarım sevmeye bilirsin bunuda anlarım ama sevmiyorsun diyede gerçekleri ört bas edemesssiniz..
adam m5 alıyor o adam o m5 le uzun yolda basıyor gazlıyor zaten o arabanın keyfi uzun yolda çıkar ama o m5 li adam şehir içinde aynı arabayla dur kalkda su gibi benzin içiyor diye o lpg yi takıyor bunu kavraya bilseniz anlaya bilseniz bir sorun kalmıycakk zaten o adamın derdi yoksa eknomi değil..
o insanların lpg ye yaklaşım olayı farklı..
o adam gene m5 ile gazlıyor ama şehir içi dur kalk trafik de de enayimi km de 300/400 bin tl benzin yaksın..