Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesekkurler kardesim, doğrusunu soylemek gerekirse bende dünden beri ayni şeyi düşünüyorum. Max. 60.000 tl ye kadar araç bakıyordum birden gaza gelip insignia da karar kıldım, alınca uzunca bi süre kullanıcam zaten battı balık yan gider hesabı cosmo donanima mi geçsem diye düşünmeye başladım.
Edition donanimda iLink yok onunyerine 4.2" lik cep telefonundan hallice bi ekran var, bi çılgınlık yapıp cosmo donanıma geçersem işte onda notebook ekrani gibi touchpad li ilink var ama test sirasinda hic bir elektronik oyuncağı kullanamadim start tuşuna basıp bütün ekranlar ve kumandaların ışıkları yanınca ufo görmüş masum köylüye bağladım birden araci aldığımda mutlaka fotoları çekip paylaşacağım.
Yıldırım, açıkcası cosmo donanım için satiş temsilcisi ile konuşmadım orda insignia yi en düşük ne kadara alabilirime takıldım, yarın bi bakıcam absürt bi fark çikmazsa ve o anki deli cesaretime bağlı olarak cosmo donanıma transfer olabilirim