İlginç Bir Sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba daha önce de forumda yazmıştım aracımda 1. viteste kalkarken silkeleme sanki araba arkadan tutuluyormuş gibi anlık gaz kesme vs gibi sorunlar vardı ancak geçenlerde sağdaki motor arıza ışığı yandı (daha öncelerde yanınca 1 gün sonra falan sönüyordu) ancak 4-5 gündür sönmüyor bu şekilde kullanıyorum ve şunu fark ettim 1. vitesteki o anlık gaz kesme sorunu vs kayboldu düzgün bir şekilde hızlanıyor ayrıca 4. viteste falan sanki titreme silkeleme yapıyordu o sorunda kayboldu merak ettiğim şu ne oldu da bunlar düzeldi acaba EGR Valfim kendini emekliye mi ayırdı?

Usta arıza ışığı yandığı anda kendimi sanayide buluyorum ben. Nasıl o şekil araçları sürmeye devam ediyorsunuz anlamıyorum. Geçenlerde de paso yağ lambası yanık gezen bir arkadaş vardı.

Uyarı lambaları göstergede ışık olsun diye koyulmuyorlar. :) bi sıkıntı var ki yanmış arıza kaydına bakmak lazım.

Usta arıza ışığı yandığı anda kendimi sanayide buluyorum ben. Nasıl o şekil araçları sürmeye devam ediyorsunuz anlamıyorum. Geçenlerde de paso yağ lambası yanık gezen bir arkadaş vardı.

Uyarı lambaları göstergede ışık olsun diye koyulmuyorlar. :) bi sıkıntı var ki yanmış arıza kaydına bakmak lazım.
haklsın aslında bir göstermek lazım da forumda okuduğum kadarıyla egr valfini iptal ettirenler oluyormuş acaba benimki kendisi mi iptal oldu da böyle oldu onu merak ettim

Kendi kendine iptal olan bir parça değil ancak geçici olarak kendine gelmiş olabilir parça bozuksa bile. O ışık kaydına bakmak lazım :)

Makineye bağlayıp arıza kodunu okumak gerek.

Geri