İ-Tec Aytekin Abi Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anadolu yakası çalışıyor valla :) biz anca aytekin abiden gazoz gofret aşıralım :)

anadolu yakası çalışıyor valla :) biz anca aytekin abiden gazoz gofret aşıralım :)

:kop::kop::kop:

ben gidince genelde 3ü birarada - limonlu soda - ekmek arası ile zarara sokuyorum Aytekin abiyi :D

zaten böyle giderse Aytekin abi dükkanın camına opelim.net üyeleri giremez diye yazı yazacak batıracaz yoksa dükkanı :D

ya kımseyı tanımıyorum :D yüz olarak kımın kım olduğunuda yazsanız :D

Gözleri kapalı çıkanda ben. Aslında tartışılmaz yüksek karizmaya ve bayanlar için yüksek çekime sahibimdir. Resimde neden böyle çıkmış çözemedim. :D

Biz bu hızla aytekin abinin doğum gününü 7 gün 7 gece kutlarız.

:kop::kop::kop:

ben gidince genelde 3ü birarada - limonlu soda - ekmek arası ile zarara sokuyorum Aytekin abiyi :D

zaten böyle giderse Aytekin abi dükkanın camına opelim.net üyeleri giremez diye yazı yazacak batıracaz yoksa dükkanı :D

opelim.net üyelerine indirim yapmıyorum herşey bedava :D..batana kadar devam :D

can sağolsun ilgilendi pasta işiyle falan yakışıklı çocuktur talibi varsa ben kefilim :D..öle bişey varsa istemeye gideriz can :)

opelim.net üyelerine indirim yapmıyorum herşey bedava :D..batana kadar devam :D

can sağolsun ilgilendi pasta işiyle falan yakışıklı çocuktur talibi varsa ben kefilim :D..öle bişey varsa istemeye gideriz can :)

abi çok yanlış yerde çok ama çok yanlış bir cümle kurdun bence hemen edit le :D

bişey olmaz mangaldaki gibi her gelene bişey veririz kimseyi aç bırakmayız :D..tanrı misafiri :D

aytekin bu sene bitmeden bir sonraki senenin buluşmasını organize etmişsin tebrik ederim

bizde böle oğuz herşey planlı programlı :)

Geri