19 Tem 2010 #31 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,338 Tepkime puanı 0 Puanları 0 geç oldu ama nice mutlu senelere Yavuz. Biliyon bir numaralı kankamsın
19 Tem 2010 #32 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 deniz_serdar' Alıntı: bebelere balooon nice senelere sevdiklerinle Genişletmek için tıkla ... Bebelere derken Çok sağol kardeşim.. banazlıkasap' Alıntı: abi mevzu balon olunca benide götürmezseniz darılırım Genişletmek için tıkla ... Serhatcim kim şişirecek? k@dir' Alıntı: yavuz abi doğum günün kutlu olsun. nice yıldız abla, naz, bizle ve diğer tüm sevdiklerinle birlikte. Genişletmek için tıkla ... Kadirim çok teşekkür ederim kardeşim weSti555' Alıntı: ihtiyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sfişşşşşşşşşşşşşşşşşş happy birthday Genişletmek için tıkla ... İhtiyar mı? Geliyorum bekle sabah kahvesi' Alıntı: Yavuzcum doğumgünün kutlu olsun.Sevdiklerinle beraber mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Ebrucum BeYaZaTLı' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Yavuz abi.. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Yusufcum.. ceterisparibus' Alıntı: Nice senelere yavuz abi.. Genişletmek için tıkla ... Fatihcim çok sağol kardeşim
deniz_serdar' Alıntı: bebelere balooon nice senelere sevdiklerinle Genişletmek için tıkla ... Bebelere derken Çok sağol kardeşim.. banazlıkasap' Alıntı: abi mevzu balon olunca benide götürmezseniz darılırım Genişletmek için tıkla ... Serhatcim kim şişirecek? k@dir' Alıntı: yavuz abi doğum günün kutlu olsun. nice yıldız abla, naz, bizle ve diğer tüm sevdiklerinle birlikte. Genişletmek için tıkla ... Kadirim çok teşekkür ederim kardeşim weSti555' Alıntı: ihtiyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sfişşşşşşşşşşşşşşşşşş happy birthday Genişletmek için tıkla ... İhtiyar mı? Geliyorum bekle sabah kahvesi' Alıntı: Yavuzcum doğumgünün kutlu olsun.Sevdiklerinle beraber mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Ebrucum BeYaZaTLı' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Yavuz abi.. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Yusufcum.. ceterisparibus' Alıntı: Nice senelere yavuz abi.. Genişletmek için tıkla ... Fatihcim çok sağol kardeşim
19 Tem 2010 #33 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,338 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bana niye teşekkür yok. o kadarda yalakalık yaptıydım oysa
19 Tem 2010 #34 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 yezocan' Alıntı: bana niye teşekkür yok. o kadarda yalakalık yaptıydım oysa Genişletmek için tıkla ... Sıranı bekle
yezocan' Alıntı: bana niye teşekkür yok. o kadarda yalakalık yaptıydım oysa Genişletmek için tıkla ... Sıranı bekle
19 Tem 2010 #35 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,338 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dragon' Alıntı: Sıranı bekle Genişletmek için tıkla ... peki
19 Tem 2010 #36 G gOkO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2009 Mesajlar 1,286 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere....
19 Tem 2010 #37 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 JOCCO' Alıntı: doğum günün buradan kutlu olsun, özelden başka bişeyler olsun abiJim.. :] Genişletmek için tıkla ... Çok özel olmasında serdar' Alıntı: dogum günün kutlu olsun dragon Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Serdarcım VeCCtrA' Alıntı: hep bi börtdey.. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Sekancım gentleman_' Alıntı: mutlu yıllara Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Bülent opc line' Alıntı: sevdiklerinlere beraber nice nice yillara Yavuz.. Genişletmek için tıkla ... Hep beraber inşallah Emrah M@honi' Alıntı: sevdiklerinle birlikte nice yıllara Yavuz abi Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim yaklışıklı kardeşim yezocan' Alıntı: geç oldu ama nice mutlu senelere Yavuz. Biliyon bir numaralı kankamsın Genişletmek için tıkla ... Eee birazcık geç oldu ama çok teşekkür ederim.. Kanka mı? Oldu
JOCCO' Alıntı: doğum günün buradan kutlu olsun, özelden başka bişeyler olsun abiJim.. :] Genişletmek için tıkla ... Çok özel olmasında serdar' Alıntı: dogum günün kutlu olsun dragon Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Serdarcım VeCCtrA' Alıntı: hep bi börtdey.. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Sekancım gentleman_' Alıntı: mutlu yıllara Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Bülent opc line' Alıntı: sevdiklerinlere beraber nice nice yillara Yavuz.. Genişletmek için tıkla ... Hep beraber inşallah Emrah M@honi' Alıntı: sevdiklerinle birlikte nice yıllara Yavuz abi Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim yaklışıklı kardeşim yezocan' Alıntı: geç oldu ama nice mutlu senelere Yavuz. Biliyon bir numaralı kankamsın Genişletmek için tıkla ... Eee birazcık geç oldu ama çok teşekkür ederim.. Kanka mı? Oldu
19 Tem 2010 #38 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 gOkO' Alıntı: Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Gökhan..
gOkO' Alıntı: Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Gökhan..
19 Tem 2010 #39 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 MaviGsi' Alıntı: abilerin abisi ejder abim, doğum günün kutlu olsun... sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah Genişletmek için tıkla ... Alperim canım kardeşim çok teşekkür ederim,hep beraber inşallah
MaviGsi' Alıntı: abilerin abisi ejder abim, doğum günün kutlu olsun... sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah Genişletmek için tıkla ... Alperim canım kardeşim çok teşekkür ederim,hep beraber inşallah
19 Tem 2010 #40 BY_Corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eyl 2006 Mesajlar 8,346 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ooo iki gün nete giremedik, Yavuz un dogumgünü geçmiş, Nice Mutlu Sağlıklı Bol Kazançlı yaşları sevdiklerinde yaşamanı dilerim
Ooo iki gün nete giremedik, Yavuz un dogumgünü geçmiş, Nice Mutlu Sağlıklı Bol Kazançlı yaşları sevdiklerinde yaşamanı dilerim