26 Eki 2009 #71 mertkan67 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Şub 2009 Mesajlar 320 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Nice mutlu yıllara.
26 Eki 2009 #72 tunerrus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 3,296 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 __asTRa__' Alıntı: alican Seni istanbulda Bulucam Kozyatağındasın demı gülpembe pastahanesımı ne vardı oralardamısın Genişletmek için tıkla ... Evet var pizzahut var biliyorsan çok yakınım oraya. MERKEZ' Alıntı: Gözleri kapalı çıkanda ben. Aslında tartışılmaz yüksek karizmaya ve bayanlar için yüksek çekime sahibimdir. Resimde neden böyle çıkmış çözemedim. Genişletmek için tıkla ... Tabi dükkana gelen kızlar bile ne diyceklerini sorucaklarını şaşırıp kalıyorlar kendi gözümle gördüm
__asTRa__' Alıntı: alican Seni istanbulda Bulucam Kozyatağındasın demı gülpembe pastahanesımı ne vardı oralardamısın Genişletmek için tıkla ... Evet var pizzahut var biliyorsan çok yakınım oraya. MERKEZ' Alıntı: Gözleri kapalı çıkanda ben. Aslında tartışılmaz yüksek karizmaya ve bayanlar için yüksek çekime sahibimdir. Resimde neden böyle çıkmış çözemedim. Genişletmek için tıkla ... Tabi dükkana gelen kızlar bile ne diyceklerini sorucaklarını şaşırıp kalıyorlar kendi gözümle gördüm