''Hummer'a lpg'' başrolde yine bir Türk :)

olayın reklam bölümü filan saçmalık ama bende şunu anlayamıyorum.

lüks araç alan biri dizel alırsa problem yok hrşey normal, lpg taktırırsa çüş! bu mu yani???

adam gidiyo 3.0d x5 alıyo alkışlıyosunuz. 4.4i x5 alıp diğer adam gibi kesesini düşünürek lpg taktırıyo çüş diyosunuz...

dizeli burda sadece ekonomi olarak düşünmemek gerek sağladığı yüksek tork sayesinde benzinli arabalardan daha avantajlı buda bir tercih sebebi ayrıca 4.4i X5 i ele alırsak yıllık vergisi 12697.00 YTL bir bakımı en aşağı 2-3 milyar
kasko bedeli 5.554,00 YTL bu rakamları araç sahibi karşılayabildikten sonra gidipte ben ekonomi yapıcam adına LPG taktırıyosa gülünç duruma düşer bence

kocaman hummera alacak benzin paran olmayıpta bütün paranı hummera yatırıosan gösterişi seviyosun demektir.zengin gözükmek fakir olmaktan kötüdür eğer zengin değilsen..

zengin de olsa benzine daha az para vermek istemenin nesi tuhaf anlamadım :confused:

dizeli burda sadece ekonomi olarak düşünmemek gerek sağladığı yüksek tork sayesinde benzinli arabalardan daha avantajlı buda bir tercih sebebi ayrıca 4.4i X5 i ele alırsak yıllık vergisi 12697.00 YTL bir bakımı en aşağı 2-3 milyar
kasko bedeli 5.554,00 YTL bu rakamları araç sahibi karşılayabildikten sonra gidipte ben ekonomi yapıcam adına LPG taktırıyosa gülünç duruma düşer bence

aynen katılıyorum...adam o kadar para verebiliyorsa o arabayı alıyorsa vergisine katlanıyorsa bakımına katlanıyorsa bi benzine katlanamıyorsa bence burada bir tuhaflık var...hem almanyaya gidince çıkartacakmış hani belini bükmüştü benzin niye çıkartıyor...hepsi saçmalık ve reklam...bnm hummerım olacak rasgele elektronikçiye gideceğim 500 ytl ye lpg taktıracağım...buna güler geçerim...

Haberi okudum. Dondum kaldım. Beni etkileyen ne Hummer ne LPG oldu. Ustanın adı soy adı, 2 sene evvel kaybettiğim, yokluğuna halen alışamadığım babamın adı ve soyadıyla aynı olması.:(:(:(

6 bn ytlyse haklı adam bence

bide herkes 500 ytl yazıp duruyo orda şöyle yazıyo " bin 500 ytl " yanii adam 500 ytl ye değil 1.500,00 ytl ye taktırmış çokta mantıklı düşünmüşş

aynısını abim almanyadan geldiğinde bizde yaptırdık benzinli e200 km'de 0,60 ykrş yakıyodu hemen lpg taktırdık kmde 0,25 ykrş a düştü 1 ay içinde 12.000 km yol yaptı varın kârını siz hesaplayın en az 2.500.00 ytl karı olmuş giderken öyle söyledi bana

vergi için bişe demem ama torku için dizel alan bi Allahın kulu görmedim daha...

Hummer'a lpg takılması hiçte anormal bi durum gelmiyo bana...

Geri