Opel Astra 2008 Otomatik Benzin LPG ha kasa aracım 4 aydır bende ilk başlarda ara sıra calışmamazlık yaparken son bir ay içerisinde gece stop edip sabah bindigimde gayet sağlıklı çalışıyor ısınıp stop ettiğimde hemen mars basarsan calisiyor fakat aradan biraz vakit geçerse marş dönüyor tam alacak gibi oluyor fakat almıyor arka arkaya denemeler yaparak calistiramiyoduk biraz chat CPT ile forumlardan araştırdığım kadarıyla böyle bir arızayı tam gaz vererek ard Arda marş yaparak calistirabilecegimizi öğrendim fakat bazen buda işe yaramıyor mars basarak aküyü bitiriyoruz ardından takviye verdiğimizde sorunsuz çalışıyor bir ustanın tavsiyesiyle bobini kontrol etmemiz istendi bobini yerinden çıkardığımız da 3. Ve 4. Buji yarıya kadar yağ dolmuştu temizledik yeni bujileri taktik confa değişti bobin de değişmesi gerekiyor dendi fakat degismedik ki sorun bobindemi onuda bilmiyoruz bir usta benzin bir sensör vs birsuru sorun söyledikleri için migdemiz bulandı sorunun LPG den kaynaklanmadigina eminim vanasını kapadım onuda dededim ama şu an sorunu tam olarak bulamıyoruz bu gün tüm soketleri soket temizleyici ile temizledik yine işe yaramadı başına gelmiş arkadaşlarım veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim eklemek istediğim araç çoğu zaman calsitiginda tekleme yapmıyor ama bazen yolda tekleme yaparak devam etmek zorunda kalıyoruz yardımlarınızı bekliyorum