''Hummer'a lpg'' başrolde yine bir Türk :)

eskişehirdede wrdı lpgli hummer

Elektirikçini iyi havası olur ama hummer'a lpg taktım diye.

reklam kokan hareketler bunlar!.. açık adreste verselermiş :D artık ben taa elbistana giderim obaymı kobaymı o eletroniğe :D

Bence adam haklı adamın memleketinde (ingilterede) araç nerdeyse 25-30 bin pound arası değişiyor herkesin alabileceği bir araç onuda geçtim burada galonu 1.25 pound türkiyeyle kıyaslayın adam nerdeyse memleketinde bizim tr 1,6 araçlarla yaktığımız kadar benzin yakıyor...

bence gayet normal hiç kınancak bir yanı yok...

ankarada sanayide arabann bulunduğu servise LPg li navigatör gelmişti şehir içinde 30 kuruş yakıyormuş bence süper.

adam ingiltereden gelirken 6bin lira yakmış yani tahminen benzinin %80 inin türkiye dışından almış
bi de o kadar yolu türkiyede yapsaymış nolurmuş???
boşa para vereceğine burdaki gibi yorumları takmamış, ekonomi yapmış, mantıksız değil bence

hem rezalet hem saçmalık...o arabaya para veriyorsan yakıtına katlan...hem 500ytl ye tüp takıldığı nerede görülmüş şu anda 1,6 lara takılanı en ucuz 900 ki o arabanın en az 2000 ytl die tahmin ediyorum...

2 sene önce ben de Düsseldorf tan gelen bi eleman görmüştüm, Ferrari F40 la gelmiş. Ben de Düsseldorf ta oturduğum için sordurmuştum benim arkadaşlara, eleman uyuşturucu işi yapıyormuş. F40 la italya ya kadar otoyoldan çok güzel yol var, ordan sonra çeşmeye gelmiş feribotla. Bagajda mal vardı sanırım, öyle olunca değiyor yaktığı benzine :rolleyes:

Direk reklam ya hem o fiyata hemde öyle sıradan bi elektronikciye git kaç milyarlık arabayı emanet et.

olayın reklam bölümü filan saçmalık ama bende şunu anlayamıyorum.

lüks araç alan biri dizel alırsa problem yok hrşey normal, lpg taktırırsa çüş! bu mu yani???

adam gidiyo 3.0d x5 alıyo alkışlıyosunuz. 4.4i x5 alıp diğer adam gibi kesesini düşünürek lpg taktırıyo çüş diyosunuz...

Geri