Hızlı ve öfkeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adamlar sanki terörist yakalamışlar yuh yaww bunların hakkından travestliler iyi geliyo gecen senelerde bi kovalamaca daha olmuştu ama yanlarına bile yanaşamamışlardıı köprünün üstünde
ayıp yaw koluna ters kelepce takıp vurmak adi insanlara göre
gerçi onlarda kaçmasalarmış ama cahillik işte

adam suçluda olsa kaçtığı için polisimizi akşam sotelendiği yerden çıkartıp kendini kovalattırdığı için bu şekilde bir tepki almış.

sonuçta adam yakalanmış ve kanun onun cezasını verecektir orda adama sinirlenip vurmak kanunu tanımamanın bir göstergesi benceki bunu kamera önünde yapıyor polisimiz.

Madem poliste kanunun yetersiz olduğunu düşünüyor ve böyle bir hareket yapıyor o zaman suçlunun cezasını halk versin döverek.

bide arabada kuş yani yuh sen neyine kaçıyosun polisten

amerikan polisinin yaptıkları daha sert orda insan hakları yokmu?bizim polis daha insaflı gene...

polısler eskıden osmanlıda mahallenın kabadayılarından secılırmıs.herkes onlardan korkarmıs.yanı asayıs berkemal.sımdılerde avrupa bırlıgı muhabbetıne polıste hangı sucluya nasıl davrancagını bılmez hale geldı.muthıs bı sorun aslında.buda onlardan bırı.sılahı var kullanmaya hakkı yok.canlı hedefden bahsedıyorum.adamlar emın olun az bıle yapmıs.psıkolojısı bozuk bınlerce polıs var.ama emın olun adamlar kacmasada aynı seyler olurdu.

06bb2655' Alıntı:
Amerikan polisinin yaptıkları daha sert.Orda insan hakları yokmu?Bizim polis daha insaflı gene...
:good:

poliste haklı bence zaten kanunlar kanun değilki daha çok süça teşfik ediyo adeta poliste farkında yakaldım sabah çıkacak nasıl olsa diyo bari hırsımı alayım benzetebildiğim kadar benzeteyim belki gözünü korkuturum diyo...

bence polisimizden modern davranılması bekleniyosa önce yasaları modernize etmeliler...

mahhelemizde bi hırsız yakaladık mahalle halkı olarak polisi çaırdık polisin dediği şu oldu: biz gelene kadar yüzüne vurmayın ve öldürmeyin başka ne yaparsanız yapın dedi biz size zaman tanırız dedi..yakalayan arkadaşlardan biri tekvandocuydu adam üzerinde iyi bir antreman yaptı polis elinize salık bizi dertten kurtardınız dedi...

Bide o insanların gözünden bakmak lazım olaya. Yapılanlar tam olarak doğru denilemez ama onlara sorsanız haklı oldukları bir çok konu vardır. Onların hayat koşulları, çalışma şartları ve akşama kadar ne gibi insanlarla uğraşıp aldıkları ücretleride tartışmak lazım. Savunmuyorum ama Polis bizim Polisimiz. Televizyonlarda diğer ülke polislerinide görüyoruz.

bakmayın siz. polisler işini bilir. masum insana daldıklarını hiç görmedim ben daha.

Geri