Hızlı giderken pedalların ordan ayaklarıma sıcak hava geliyor ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Webeffect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Webeffect

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Biraz hızlı giderken ayakalrıma tahminimce pedalalrın ordan bir yerden sıcak hava geliyor. Daha onceleri hatırlamıyorum böyle bir durumu. Hep yanlışlıkla kaliriferleri açtıgımı düsünüyorum ama yok hepsi kapalı. Ayalarıma sıcak hava geliyo bir yerden.
Var mı bilgisi olan. Acaba daha oncede vardı ben fakr etmedim. Motorun ordan geliyordur ama bilemedim.

peki kalorifer ayarı düğmesi sıcak konumdamı (kırmızı bölge) yoksa soğuk konumdamı (mavi bölge) duruyor,

Soguk konumda her zaman.
Bugun eğilip baktım pedalalrdan degil. konsolun altıdna bir boşluk var. sanırım ordan geliyor ama niye geliyor bilmiyorum. motor isindiktan sonra oluyor genelde.

Soguk konumda her zaman.
Bugun eğilip baktım pedalalrdan degil. konsolun altıdna bir boşluk var. sanırım ordan geliyor ama niye geliyor bilmiyorum. motor isindiktan sonra oluyor genelde.

sicak hava kapakcigi tam kapanmiyordur...sizdiriyordur

Kontrol ettircem..

aynı şekilde havalandırma yönünü ön cama yada direkt yüzünüze gelecek sekilde ayarladıgınızda da sıcak hava mı geliyor? yani sormak ıstedigim sıcak hava sadece ayaklarınıza mı geliyor yoksa sistemin tamamnıdan sıcak hava mı ufluyor

Zatem hep cam konumunda. Fakat sizler yanliş anladınız sanırım. Sıcak hava havalanbdırma delkiklerinden degil. asagidan bir yerlerden geliyor. Onu çözemedim ben yani klima deliklerinden degil..

benim corsadada geliyor.şasiyle konsol arasından bi yerlerden Geliyor motorun sıcaklıgı nerden olabilir ??

kalorıfer hortumlarınıza baktırın bı kere bıde yalıtım malzemelerınde bı delık olabılır ondanda yapıyor olabılır...

O zaman aabayı kaldırtcaz.. gene iş çıktı =)

Teşekkürler

Geri