Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim hatırladıgım kadarıyla +5 en az hassas oldugu konumdu. +2 ya da 1 yaparsanız daha hassas olması lazım...ve 80 km nin uzerine cıktıkca hissedersiniz..şehiriçi düşük hızlarda devreye girmiyor...
Ve tabii ki arabanın boşta degil, yürüyor olması lazım.Hıza duyarlı oldugundan...
Arkadaşlar ben de denedim ve oldu. Ancak yavaşlayınca ses yükseldiği beçimde kalıyor , ben yükselmeden önceki ses düzeyine inmeli diye düşünüyorum . Belkide yalnış düşünüyorum sonuçta manuel olarak kısmak yada yükseltmek problem değil ancak otomatik oluyorsa yapmak isterim...
Sabri Orkun Gündüz/2004 Astra Njoy
slm arkadaşlar.Bu özelliği aktif hale getirdiğiniz zaman 20 km'nin üstüne çıktığınızda ses artıyor.Araç 20 km'nin altına düştüğü zaman ise ses eski haline geliyor.En azından benim aracımda öyle.
Arkadaşlar ben de denedim ve oldu. Ancak yavaşlayınca ses yükseldiği beçimde kalıyor , ben yükselmeden önceki ses düzeyine inmeli diye düşünüyorum . Belkide yalnış düşünüyorum sonuçta manuel olarak kısmak yada yükseltmek problem değil ancak otomatik oluyorsa yapmak isterim...
Sabri Orkun Gündüz/2004 Astra Njoy