hız sabitleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drakyuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drakyuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Meraba arkadaşlar,
benim aracım 2007 corsa enjoy cdti 90hp:):)
forumda hız sabitleyici için serviste taktıran bir arkadaş 150ytl demiş
ben bugün erzurum opel servisinde sordum 80 ytl dedi parça fiyatına işçilikle beraber sordum hocam işçilikten para istemez zaten bi işi yok dedi. siparişini verdim taktırınca yine yazarım bilginiz olsun dedim.:cool::cool:

sinyal kolunu degisiyolar ve program yukluyolar,,cok basit bir olay,,,,gule gule kullanin yararli bir ozellik.

benim aracada olur mu? ecotec motor

sadece gaz teli olamayan elektronik gazlı opellerde sinyal koluyla halledilebiliyor. Senin araç gaz telli senin araç için baya bi parça gerekecektir. yok gaz telini çekmek için motor yok debriyaj müşürü falan. Ben vectra için bakmıştım ebaydan baya bi pahalıya geliyodu bi de taktırması falan filan. Bi de astra için gerekli parçalar var mı bilmiyorum

merak ettiğim şu ,araç seyir halindeyken mi yakıtı ekonomik olur yoksa hız sabitleyicisi aktifken mi?

merak ettiğim şu ,araç seyir halindeyken mi yakıtı ekonomik olur yoksa hız sabitleyicisi aktifken mi?

araç seyir halinde derken zaten her iki konumda da seyir halinde :) Kullanan bir arkadaşım daha ekonomik olduğunu söylemişti.

Benim dusuncem hiz sabitleyici aktifken yakit az oluyor,,arada bir kullaniyorum anlik yakit durumunuda aciyorum az yaktigini hissettiriyo yani gostergeden.Uzun yolda normal gaza basarak gittiginiz zaman ister istemez bazen gaza fazla yuklenebiliyosunuz belli bir miktar yakit bosa gidiyor,,,,ama hiz sabitleyici devredeyken gaza ne fazla ne az basiyor tam olmasi gereken kadar ve dolayisiyla yakitta tasarruf sagliyor...

kesinlikle gaza ayakla müdahale edildiğinde daha az yakıyo çünkü hız sabitliyici yeri geldiğinde sabitlenen hızı yakalamak için gazı köklüyor

bende birkaç denemeden sonra hız sabitleyicinin daha fazla yaktığını düşünüyorum

benim arabam 97 vectra b cd ona da takılırmı acaba :(

Geri