Hız Denemesi

gayet normal.

benim araç 5. vites de 3000 devir 120 km yapıo. bi sorun mu var acaba benim araçta? :confused:
Standart 2.0 Vectra B'ler 5. vites 3000 d/d da 125 km civarında hız yaparlar. Bu hızların altını (debriyaj sistemi sağlamsa)/üstünü görmek lastik ebatları ile ilgilidir.

Son düzenleme:
lpg ayarında da olabilir

benzer olay benimde başıma geldi egzost tıkalı olduğu için gitmiyormuş değiştirdim şimdi çok ii maşallah. bi baktır derim

teşekkürler

s.a geçmiş olsun kardeş. ya krankda yada krank devir sensöründe arıza.

alt ve üst devir sensörlerinde arıza var gibi gözüküyor. bende aynı sorunu yaşamıştım ama arada bir de olsa (devamlı değil) arıza aşığı yanıp sönüyordu. 2 ay falan böyle gezmiştim. araç park halinde iken gaz vermeyi dene 3000 deviri boş vitestede geçmiyorsa kesin devir sensörleri. sensörde sıkıntı yoksa tam gazda birden 6000-7000 devire gelmesi lazım.

arkadaşlar bugün aynı yerde tekrar hız denemesi yaptım bu sefer kolaylıkla 180 yaptı neden daha önce 130 da tıkanırken şimdi 180 yaptı?

arkadaşlar bugün aynı yerde tekrar hız denemesi yaptım bu sefer kolaylıkla 180 yaptı neden daha önce 130 da tıkanırken şimdi 180 yaptı?

bu aracın dişli oranları uzun sündürerek kullanmalısın , büyük motorlar biraz devirlendirerek gitmeyi severler hemen vitesleri atma devirlensin biraz çünkü dişli oranları çok büyük

en etkili sonucu tech 2 veya opcom u olan bir servise giderek elde edebilirsin..bağlatırsın aracı neyi var neyi yok çıkar ortaya...

Geri