Her Viteste Dibo Yapinca Sizin Vectraniz Kaç Km Hizi Görüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden böyle bir deneme yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ? Maksimum devirlerde kullanmanın motor ömrünü azalttığı bilgisine sahibim.. Yanlışsa düzeltin lütfen. (Hem servisim hemde kullanma kılavuzundan edindim bu bilgiyi) 2. Viteste 100 km/h yazık, acırım arabaya :)

Neden böyle bir deneme yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ? Maksimum devirlerde kullanmanın motor ömrünü azalttığı bilgisine sahibim.. Yanlışsa düzeltin lütfen. (Hem servisim hemde kullanma kılavuzundan edindim bu bilgiyi) 2. Viteste 100 km/h yazık, acırım arabaya :)
m

kısmen yanlışın var. sürekli düşük devirde iyi birşey değildir. arada bir yüksek devir çevirerek arabanda ki kurumların tam kurumadan temizlenmesini sağlarsın ayrıca egzoz sağlığı açısından da arada bir yüksek devir iyidir egzozda su kalmasını önler çürümeyi biraz olsun önlersin. ayrıca bu devirler o kadar zararlı olsa arabalar bu kadar devir çevirmezdi. zaten fabrika tarafından bir güvenlik katsayısı hesaplanıp düşünülmüş devirler bunlar. ayrıca da sürekli 7bin devirde gidecek halimiz yok anlık olarak görüyor araba bunları o anda bizde ibreye bakıyoruz :)

al ozaman 1997 vectra gls
9069602590qb.jpg

al ozaman 1997 vectra gls
9069602590qb.jpg
[/quot

ABİ SÜPERSİN YA BEN BİLE BU HIZDA TERETTÜT EDERİM.

temız olan motora sahıp butun 2.0 vectralar duzlukte uygun mesafede kadran yapar ama aktıf hızlanma egrılerı 220-230 da son bulur ondan sonrası suruklenme denılen hızlanma olayıdır...

%5 çok ciddi bir rakam modifiye için benim aldığım headers bile %5 vermedi. ben ultrasonic bujilerin çok da performans verdiğine inanmıyorum ben denemedim ama takılmış bir arabaya bindim farkı yoktu bence. yakıt tüketimini düşürüyor veya artırıyor mu?

Ultrasonic Bujilerin Farkını Aracınızda HEMEN Göreceksiniz..!
Daha fazla çekiş gücü ve performans..!
Yokuşlar size düz gibi gelecek..!
Aynı yokuşu +1 vitesle çıkabileceksiniz..!
Araçları sollarken rahat geçiş yapacaksınız..!
Klimanızın motordan çaldığı gücü bu bujiler geri verecek...!
Aynı birim yakıtla daha fazla km gideceksiniz..!
Aracınızın ivmelenmesi artacak..!
Daha çabuk toparlayacak..!
Daha sessiz çalışacak..!
Emisyonları iyileşecek..!
Motoru temiz, daha iyi bir aracınız olacak..!
:good:

bu vectra 1.8 lerin sıfırı da 220 görüyodu demek ki kaç yaşında olursa olsun 220 görüyo bu alet :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri