aslında benimde çok hayalim var ama; YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEMDE yapmayı isterim hepsini.
-Deniz Akkayayla marmaris gökova körfezlerinden birinde orman ve denizin birleştiği bir alanda bir evde yaşamak isterdim.bir balıkcı teknem olsun, yazları turistlerle uğraşıp turizme Türk ün gücünü göstererek katkıda bulunmak isterdim.kendi bahçemiz olsun kışlarıda ola uğraşmak isterdim.geçim kaygısı yaşamadan özellikle aşağılık ve namussuz insanlarla muhatap olmadan izole bir hayat kurmak iserdim.boşta kalan zamanlarda Denizi bahçede evde kovalamak isterdim

.....
-Deniz akkaya terine adriana Limada olabilir bu arada.
-F1 ferreri aracını kullanmayı ve F14 jet kullanmayı çok isterdim
-herhangi bir spor organizasyonunda ülkemi temsil edip şampiyon olmak isterdim
-başbakan olup kimsenin yapmadığı radikal kararları alıp fakirliği ve cahilliği bitirecek ülkemi bulunduğu coğrafyada güçlendirecek delikanlı kararlar almak isterdim.
-bölücüleri,çocuk katillerini,tecavüzcüleri,yetim hakkı yiyenleri,banka hortumlayanları,insan öldürenleri,vatanı satanları, ve bütün bu suçluları affeden yada cezaevinde kısa süre yatmalarına neden olanları ve o sistemi kuranları.....,ankarada kızılayda istiklal mahkemesi gibi mahkeme kurup asmak iserdim.