hayatımdan çok sevdiğim birisini çıkarttım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bugun kime sigara uzatmışım öyle :eek::eek:

:):)
hemde rus parlament i :):):) ama gördün işte iş bitti :)
mertin başlayacağını sanmam o bizim paketleri atıyodu çöpe bana baba bak sigara içersen ölürsün yazıyo dediğini çok hatırlıyorum ama daha 6 yaşındada gerçi böyle diyenler içiyo ilerdede :) işallahiçmezler çok önemli bu

Son düzenleme:
Tebrik ederım harıkasın Yalçın abi!

Yalçın abi tebrikler... tam bir sigara düşmanıyım. dün kastamonudan dönerken (memlekete babaannemin cenazesine gitmiştik). dönüşte kardeşim uyarmama rağmen mengende mola yerinde arabanın dışında içmesine rağmen orda bıraktım bastım istanbula... zaten kurucaşile amasra virajlarından çukurlarından nevrim dönmüş. yarım saat sonra amcaoğlu almış arabasına. hiç acımam bırak arabada içmeyi üzeri sigara kokanı bindirmem arabaya. (babamda uzakta çaktırmadan içiyodu onuda görmedim değil ama rüzgarı arkaya almış ona dooru gidince attı zaten elinden. onuda bırakırdımda orda amcaoğlu deli gibi gittiğinden acıdım üstünü çıkartırıp bindirdim arabaya. amcaoğlunun arabada ilyas amca vardı adam 2 kere arabaya kustu:) dedim içersen senide bırakırım amcaoğluna:)) bu nedenle canıgönülden tebrik ediyorum seni...

Not: Yalçın abi silecek frezeleri arada gene takılıyo. zaten silecekler yolda bırakır diye opeli bırakıp c3 le altını vurmayalım diye tın tın gittim gittim o yollarda. haber bekle benden dedin bekliyom hala. değiştirelim şunları garantiliyken yağmurlarda ne yapacağı belli olmuyo...

Tebrik ederim Yalçın abi çok güzel bir karar vermişsin ;) Ve içenlerede tavsiye edilir tamamen sizin iradenizde ;) Şahsen bana çok saçma geliyo :) hergün bi paket sıgara parasnı boğaza harcıyorum bu daha zevkli oluyo :) Gerçi kötü yanıda kilo alıp başını gidiyo ama :( tokluğun verdiği haz paha biçilmez :D

Anneme yemin ettirdim bi kaç gün içmedi sonra gizliden başlamış. Benden gizli içiyo odalarda falan . Bi gittim içerisi sigara kokuyo . Sen sigara mı içiyosun yoksa dedim . Cevap verirken azından dumanlar çıkıyodu :D

O bana lisede olmuştu.Hoca arkada yakaladı sigaraları attık nefesi tuttuk.Hoca dedi napıyonuz lan :D ben dedim hiçbişey yok hocam ama tabi hesap aynı hesap vapur gibi :D Hayır soğuktan diyecem mayısın ortası :D

Bende günde 4 dala düştüm :D

Yalçın abi tebrikler... tam bir sigara düşmanıyım. dün kastamonudan dönerken (memlekete babaannemin cenazesine gitmiştik). dönüşte kardeşim uyarmama rağmen mengende mola yerinde arabanın dışında içmesine rağmen orda bıraktım bastım istanbula... zaten kurucaşile amasra virajlarından çukurlarından nevrim dönmüş. yarım saat sonra amcaoğlu almış arabasına. hiç acımam bırak arabada içmeyi üzeri sigara kokanı bindirmem arabaya. (babamda uzakta çaktırmadan içiyodu onuda görmedim değil ama rüzgarı arkaya almış ona dooru gidince attı zaten elinden. onuda bırakırdımda orda amcaoğlu deli gibi gittiğinden acıdım üstünü çıkartırıp bindirdim arabaya. amcaoğlunun arabada ilyas amca vardı adam 2 kere arabaya kustu:) dedim içersen senide bırakırım amcaoğluna:)) bu nedenle canıgönülden tebrik ediyorum seni...

Not: Yalçın abi silecek frezeleri arada gene takılıyo. zaten silecekler yolda bırakır diye opeli bırakıp c3 le altını vurmayalım diye tın tın gittim gittim o yollarda. haber bekle benden dedin bekliyom hala. değiştirelim şunları garantiliyken yağmurlarda ne yapacağı belli olmuyo...
gel hafta içi istedşğin zaman ama gelicem die ara ok

sen delimisin benım kafasız kardeşim:confused::confused: 17 yasındasın. lise giriş sınavı hazırlığın da sıgara ıcmeye mı baslanırmış gozunu seveyım. kendıne gel.
başladım işte bi şekilde çok fena sinir sitres kendimi sigaraya vermiştim şimdide bırakmaya çalışıyoruz kızlarla inşallah da bırakıcazz :)

bıde ben basarabılsemm :)))

tebrikler iradesine hükm eden güçlü insandır

Geri