hayatımdan çok sevdiğim birisini çıkarttım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler yalçın abi darısı bırakmak isteyipde sigaranın onları bırakmadığını söyleyenlere :)

Yalçın Abi tebrikler, darısı gençlerin başına, umarım bırakma konusunda seni örnek alırlar :good:

abı bı sıgara versene :D

Tebrik ederim abi.Bende 2 sene önce bıraktım sigarayı :)

Sagılar...

ooo abı senın yanına da yanasılmaz sımdı agresif olursun sen :D
++:kop:

tebrikler Yalçın abi, inşallah bi daha da başlamazsın. bende bırakalı beş seneden fazla oldu, ama ara sıra rüyamda içiyorum niyeyse. :)

sigara içmeyenler olarakda bi grup açilabilir aslinda:)

ya bugün sıgarayı bırakma günü biliyosunuz diimi
konuyuda ondan açtım ha bu arada dedimki kendi kendime allah izin verirde 5 sene daha fazladan zaman geçiriim ufaklıkla dedim kendi kendime :):) ya bırakmak çok zor diil irade ile ilgilide ben askerde bırakmış gelince başlamıştım zamanındada :):)
cc sana gelice yok yok agresiflik vs daha relax ım inan sabah kalkıyorum mis gibi ne ağzım kokuyo ne bilmemne öyle ziinde oluyoki insan içenlere tavsiye olunur heleki bugün önemli bir gün sıgara bırakma günü tüm dünyada ...
darısı içenlere
bişi daha dicem mesela ben bırakmayı denedim bırakamıyorum vs diye sorununuz varsa onunda kolayı var mesela bnm eşim ben bıraktım 1 ay geçti ı ıh bırakamadı o jfk ya gitti 1 seansta elektrik şoku ile sinirlere akupunktur vs seans 2 saat sürüyo vallaha bıraktı ben inanmıyodum 1 ay oldu onunda içmiyor eşimde
bu yardımıda alabiliyosunuz bilginize kesin bıraktırıyolar

Yalçın abi tebrik ederim. Benim dost seninki kadar vefasız değil. Kovsam dahi gitmiyor!

Geri