hayatımdan çok sevdiğim birisini çıkarttım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de 3 senedir içiyordum , 7 ay bıraktım. Şimdi , günde 5-6 tane içiyorum , bırakmak niyetindeyim. 1 ay da farkediyorsunuz aradaki performans farkını (merdiven yada yokuş çıkarken , yanlış anlaşılmasın :D) . Herkese tavsiye ederim .

Anneme yemin ettirdim bi kaç gün içmedi sonra gizliden başlamış. Benden gizli içiyo odalarda falan . Bi gittim içerisi sigara kokuyo . Sen sigara mı içiyosun yoksa dedim . Cevap verirken azından dumanlar çıkıyodu :D

cok iyi olmus abi.. ufaklikta senden gizli gizli icmeye ilerde baslamasinda abi.. :D:D

tebrikler Yalçın abi. Sağlıklı temiz bir yaşama hoş geldin birileri sigarayı bırakınca gerçekten çok seviniyorum.

+1978 Aynen bende katılıyorum..Gerçek Hayata bir kişi daha kazandık...Yaşasın dumansız hava sahası...

28 yıllık arkadaşım olan sigaramı :) yaklaşık 2 aya yakın bi zamandır bıraktım hayatımdan çıkarttım ne rahatmış hayat sizlerede tavsiye ederim:p

Ben bugun kime sigara uzatmışım öyle :eek::eek:

:):)

Yalçın abi tebrikler inşallah bi daha başlamazsın.:)

yaklaşık bir 4sene önce başladım oks sınavına hazırlanırken başlamıştım hala devam ediyo öğrenci milletiyiz sigarada pahalılanınca azaltma yöntemini denedik bizde yavaştanda bırakmayı planlıyoruz kızlarla inşallah bakalım :)

Bende yaklaşık 5 senedir içiyorum ama ne o beni bıraktı ne ben onu bıraktım ama inşallah bırakırım günde 14 lira vermek gerçekten koyuyo bazen.

yaklaşık bir 4sene önce başladım oks sınavına hazırlanırken başlamıştım hala devam ediyo öğrenci milletiyiz sigarada pahalılanınca azaltma yöntemini denedik bizde yavaştanda bırakmayı planlıyoruz kızlarla inşallah bakalım :)

sen delimisin benım kafasız kardeşim:confused::confused: 17 yasındasın. lise giriş sınavı hazırlığın da sıgara ıcmeye mı baslanırmış gozunu seveyım. kendıne gel.

Bende yaklaşık 5 senedir içiyorum ama ne o beni bıraktı ne ben onu bıraktım ama inşallah bırakırım günde 14 lira vermek gerçekten koyuyo bazen.

yalçın abinin sigarayı bırakmasına sevinmiştim ama sizin yazdıklarınızı görünce üzüldüm gençler. en yakın zamanda sizinde bırakmanız umuduyla.

Geri