hayatımdan çok sevdiğim birisini çıkarttım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
28 yıllık arkadaşım olan sigaramı :) yaklaşık 2 aya yakın bi zamandır bıraktım hayatımdan çıkarttım ne rahatmış hayat sizlerede tavsiye ederim:p

yalçın abi bu başarından doleyı tebrik ederim ... Çok zor bir savaşı kazanmışsın darısı bizim başımıza ..:o:o
:good::good::good::good::good::good:

ooo abı senın yanına da yanasılmaz sımdı agresif olursun sen :D

tebrik ediyorum Yalçın abi. ben de senin gibi 2 aydır içmiyorum. kurban bayramından önce baba olacağımı öğrendim. o zamandan beri sadece 3 ya da 4 defa ağzıma sürdüm eğlence ortamında olduğum için. ama sonuncusunda o kadar iğrendim ki sigaradan iyi ki de bırakmışım dedim.

tebrik ediyorum Yalçın abi. ben de senin gibi 2 aydır içmiyorum. kurban bayramından önce baba olacağımı öğrendim. o zamandan beri sadece 3 ya da 4 defa ağzıma sürdüm eğlence ortamında olduğum için. ama sonuncusunda o kadar iğrendim ki sigaradan iyi ki de bırakmışım dedim.

Adaş hayırlı olsun.. Bende yaklaşık 30 sene önce baba olacağımı öğrenip değil ama babam sigara içtiğimi öğrendiği için bırakmak ZORUNDA kalmıştım :D:D

Adaş hayırlı olsun.. Bende yaklaşık 30 sene önce baba olacağımı öğrenip değil ama babam sigara içtiğimi öğrendiği için bırakmak ZORUNDA kalmıştım :D:D

eyvallah. darısı herkesin başına. allah isteyeni bekletmesin.

yanlız sen sigaraya kaç yaşında başladın adaş. yaş 33?????

hızlı başlamışsın. bırakman da hızlı olmuş. :))

tebrikler Yalçın abi. Sağlıklı temiz bir yaşama hoş geldin birileri sigarayı bırakınca gerçekten çok seviniyorum.

Geri