Hava Filtresi

kutu içi filtre daha sağlıklı çok aşırı bi + sı yok performans olarak ama hissediliyor yeni takıldığında (zamanla alışıyorsun )
ancak kutu içi filtreden ses çıkmaz illede ses istiyorsan açık filtre takman lazım ya da kutu içi filtre + performans son susturucu ben böyle kullanıyorum :)

K&N şaşma beygir grantisi var ve daha kaliteli

arkadaslar ben bır kez acık hava fıltresı takmaya kalktım sanayıden cıkamadım araba teklemeye ve motor ısıgı yanmaya basladı ve ıstop etmıstı bende hemen sokturdum acaba kutu ıcı taktırsam bole sıkıntılar yasarmıyım yıne ? aracım 1.0 eco easytronıc performans adına bı beklentım yok zaten tok ses cıkartsın yeter bana.

arkadaslar ben bır kez acık hava fıltresı takmaya kalktım sanayıden cıkamadım araba teklemeye ve motor ısıgı yanmaya basladı ve ıstop etmıstı bende hemen sokturdum acaba kutu ıcı taktırsam bole sıkıntılar yasarmıyım yıne ? aracım 1.0 eco easytronıc performans adına bı beklentım yok zaten tok ses cıkartsın yeter bana.
kN kıt tak dene kardeşim kalıteden fark edebılır ;)
kN onnumara sesi var ;):D

kutu içinin yaptığı sesi farketmezsiniz ben green kutu içi kullanıyorum

kutu ıcının seste bı farkı olmuyor yanı ölemı arkadaslar? acık hava fıltresınden de cekınıyorum acıkcası bır kere bole bısı basıma geldıgı ıcın gercı o taktıgım 30 40 mılyonluk fıltreydı belkıde kalıtesız oldugu ıcın bole bısı yaptı bılemıyorum.hava fıltresı takarsam zaten bu sefer kesınlıkle kn denerım.

Geri