ya arkadaşlar avrupanın benzini farklıdır belki. kurum felan yapmayınca temizlikte olmaz. öyle demi ama yanlış mı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amma yaptın be ustam, sen forumun USTA'sı olmussun havaya gırsen cok mu yaw.buda bizim farkımız biraz havaya girsek sorun olmaz herhal de
2 tane z motor egr si parçaladım inceliyorum binceliyorum yok yok yok olmuyor adamlar öyle bı yapmışlarkı açmak mumkun değil illakı keserek acıyorm ordakı sıbop bıle bı değişik sistem o sıbopla oynama yapmaıyorsun onuda kesmen gerek. dusunuyorum tasınıyorum olmuyor. bı kaç fıkırım var onları deneyecem ama sıstem zaten dandık. egr dedıgın hava emiş sistemlı olacak elektronık kontrol olacak ama sıbobu emiş çekecek.Arkadaslar ben egr kapatmayi hollanda da bir sitenin form bolumunde gordum inanin benzinden falan fark etmiyor sorun burda da ayni egr herkez kapattiriyor ustalik burda cok pahali turklerin cogu tamirci acti ama yaptiklari isler sok tak onuda kestiripde arizayi bulabilirse ustalar kizmasin ama eski ustalik turkiyede de artik yok tamircilik biti artik tamir yok sokup yenisini takmak var bir nevi montaj arkadaslar belki ustalar kizacaklar ama onlarda hak verirler ornegin ben opel servisi olsam bu en cok ariza veren egr yi tamir etmeyi bulurdum sokup takmaktan ziyade ..
Barboros Serin..
o kırmıs sandıgın cıvalar aslında kırılmıs degıl o cıvatanın uc kısmı esas cıvatanın bası içerde fotolamayı unuttum keske fotosunu cekseydım. sandıgın gıbı bırsey degıl bır tane bobın var bobın sayesınde cekıyor sıbobu en usttede bı konum sensöru var. o sensör sayesınde yakıyor arıza lambasınıda. hatta egr nın söketının takıldagı yerlerın ıkı kenarında kı kucuk kapakları acınca bobının ucları gözukur. 12 v vererek temıleme esanasında sıbobubu calıstırarak kurumları temızleyebılırAstram ben onu acmak icin soyle bir baktim bunu acman icin delik iclerinde sanki vidalari sikip koparilmis gibi pres deyil elimde eski birtane olsa inan cozerim elekronik kismi haric mekanikde gormem yeterli icini acarken kucuk bir tig ile o vidalari arkadan delerek curutup acabilirsin..
Barboros Serin..