Hararet yükselmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zephry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar peki bu termostat değişimi ne kadar tutar?tekrardan antifiriz konulması da gerekiyor mu acaba?

araçta lpg varmı?

evet lpgli atiker takılı

ne zaman takıldı

1 ay oldu takılalı.

abıcım eger termostat saglamsa hararet gene yukselmıyorsa kesın tupcelerınn hortum tesısatıyla oynamasından kaynaklanıyordur. 3-4 araçta basımıza geldı daha yenı bı mercedes geldı hararet dusukmus. tupude yenı taktırmıs. termostat saglam cıktı ama sonradan anladımkı tupce beyıne su gırşlerı dırek kalorıferın gırıs cıkısından up uzun bı hortumla almış. o hortumda alt hortuma baglı bı ucu yanı termostata acık kalmıs gıbı ayn görevı görur radyatördekı soguk suyu karıstırır motora.

bak şimdi aklıma geldi.tüpü takan usta değigin gibi en sıcak olan yerinden ek hortum taktım falan diyodu.ben aracı hiç benzinli kullanmadım hemen tüp takıldı zaten sadece babam arabayı 400 km mesafeden getirirken kullandı.onu aradım az önce hararet nasıldı o zaman dedim.90 nın altındaydı ama mavi bölgede de değildi dedi.ikisi arasında duruyormuş.çözümü nedir şimdi bunun?

termostat kontrol ettir arızalı olabilir aynı sorun bendede vardı

evet termostata baktırın
ayrıca tup montajına baktırın
regulatore yanı tupe ılk sıcak su verılır
ters bır tadılat yapmıs yada t eklerdekı gırıs cıkısı karıstırmıs olabılır
lpg servısınden yardım alın

bence sorun lpg montajında gun gectıkce bu sorunlar cogulıyor. lpg cı bıze gönderıyor usta baksın termostatdandır dıye bende ınadına degısıyorum termostadı gene dusuk duruyor. yapacagı mbırsey yok dıyıp lpg cıye gönderıyorum

Geri