her zaman OPET AYGAZ 3 kuruş fazla oluyor ama daha güzel temiz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende opetten şaşmazdım...ama yakın bir dostumun ailesinden biri opet dolum tesislerinde görevliymiş...onun ifadesine göre uzak durmalıymışım..kendi bi,le PO takılıyor...sanırım PO dan alacağım bundan sonra...öncelikle geçmiş olsun, arkadaşlarım ve abimden bildiğim kadarıyla, eğer yakınsan Tunus Caddesinin ordaki Total'den alabilirsin...
yoksa Opet'lerde de iyi mazot bulunuyor..
ben kendi aracım için Çayyolu Shell'den alıorum, ama bnmki dizel diil benzinli...
sen lpgyi 1,57 denmi alıyon eyer öle alıyosan almanı tavsiye etmem her yerde 1.70 lerde zararı olabilir motora
Total.Ama şıkların arasında niye yok anlamadım.
akaryakıt satın alacağınız marka kadar istasyon da önemlidir. bu işlerde bir çok sahtekarlığın döndüğü anlatılagelir. mazota madeni yağ katıp satanlarımı ararsın, benzine solvent karıştırıp satanlarımı ararsın, pompa ayarlarını bozup eksik yakıt verenimi ararsın ... güvendiğiniz yerden almak en iyisi. çünkü gerek devlet gerekse dağıtım kuruluşları bayilerini 24 saat boyunca denetim altına alamazlar. istasyon sahibi kötü niyetli ise zarar görebilirsiniz.
normal şartlarda yakıt alırken sabahın erken saatlerini seçmenizi tavsiye ederim. tankerden ikmal yapıldıktan sonra eğer tortu var ise tankın dibine çökecektir. dolayısı ile temiz yakıt alırsınız. sağlıklı sürüşler dilerim.