Hangi marka lpg

Efelerin Efesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar yaz oldugu ıcın cok fazla yol almaya basladım ve yakıttan tasarruf ıcın sıralı lpg sıstemı taktırmayı ıstıyorum

Bana en cok tavsıye edılenler BRC ve ZAVOLİ...bana bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim...aracım 96 cd vectra..

Arkadaslar yaz oldugu ıcın cok fazla yol almaya basladım ve yakıttan tasarruf ıcın sıralı lpg sıstemı taktırmayı ıstıyorum

Bana en cok tavsıye edılenler BRC ve ZAVOLİ...bana bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim...aracım 96 cd vectra..
Ayda kaç km yol yapıyorsun.Bu konu ile ilgili daha önce ayrıtılı açılmış konular var.lpg marka diye aratırsan bulabilirsin.

salih arkadaşımızın dediği doğru..bu konu hakkında baya yazı yazıldı forumda..benimde favorim brc'dir..

arkadaşlar merhaba bende arabama tüp taktırmak istiyorum marka konusunda karar veremedim sizler ne önerirsiniz opel astra 2000 nb gl ac fikirleriniz için teşekkürler

vermeyin o kadar para taktırın atikeri bence lpg de %60 malzeme %40 İŞÇİLİK ÖNEMLİ

Vallahi BRC kullanıyorum. 1 aydır 1500 km yol yaptım. Maşallah çok memnunum. 12 litre civarı yakıt kullanıyorum 100 km için full klima açık ve şehir içi. 98 Vectra CD 2.0. Gayet uyumlu kaliteli de bir marka.

Geri