hangi marka kış lastiği ??????

İzmirde oturuyorum ama bunun bide 15 tatili var memlekete giderken gerekli olur mu? (memleket balıkesir) Michelin primacy 3 nasıl fiyatları hakkında bilgisi olan?

Ben de İzmir'de yaşıyorum, zaman zaman Ankara İstanbul Çankırı Kastamonu yaparım, balkonda 8 sene evvel aldığım Michelin Alpin'ler var, hafta içi değiştireceğim, bakalım performansı nasıl olacak (lastikler az kullanıldığı için dış görünüşleri ile diş durumu mükemmel ama malüm imal yılı).

Michelin primacy 3 nasıl acaba? bi bilginiz var mı yeni çıktı heralde fiyatı biraz pahalı olabilir, Balıkesir'e giderken gerekli olur heralde?

Michelin primacy 3 nasıl acaba? bi bilginiz var mı yeni çıktı heralde fiyatı biraz pahalı olabilir, Balıkesir'e giderken gerekli olur heralde?

Ben Alphin serisi kullandığım için ancak onun hakkında yorum yapabilirim. Alphin'leri 7 sezon boyunca sorunsuzca kullandım, gün geldi tipiye dahi yakalandım. Kışın nereye gidersem gideyim mutlaka bagajımda zincir taşırım, bu lastikler sayesinde şimdiye kadar hiç zincir kullanmadım.

bildiğim kadarıyla en iyi kar yada kış lastığı nokian. yanılmıyorsam kanada üretimi ve kendini kanıtlamıştır. lakin trde pek duyulmamış

Ben de İzmir'de yaşıyorum, zaman zaman Ankara İstanbul Çankırı Kastamonu yaparım, balkonda 8 sene evvel aldığım Michelin Alpin'ler var, hafta içi değiştireceğim, bakalım performansı nasıl olacak (lastikler az kullanıldığı için dış görünüşleri ile diş durumu mükemmel ama malüm imal yılı).

Savaş abi lastiklerin normal ömrünü ikiye katlamışsın bence risk alıyorsun sertleşmiştir o emektarlar:)

Savaş abi lastiklerin normal ömrünü ikiye katlamışsın bence risk alıyorsun sertleşmiştir o emektarlar:)

Ben de beş sene diye biliyordum ama Michelin sitesi öyle demiyor :). Gerekli kontroller yapılmak şartıyla süreyi nerdeyse ikiye katlıyorlar.

hayırlı olsun, lassa da epey fiyatları yüksltmiş.

Açıkçası ben hiç bir teste girmemiş bir lastiğe 200tl vereceğime testte girmiş kendini kanıtlamış birinci gelmiş TS850ye 240-250tl verirdim 12 taksitte yapıyorlar şuan sanırım

ustadım sız lastıkcımısınız

savaş abi işin şakası bir yana kullanıcı bilir lastiklerin ne alemde olduğunu sen iyi diyorsan iyidir. Ama yeni lastiğin konforu da bir başka canım ses yok titreme yok yumuşacık hani. Yazlık lastiklerim araç üstünde gelen goodyear lar iki yaşında ama michelin kışlıklardan sonra hiç takasım yok parada yok naapcaz bilmem:cry:

vectra a için kışlık lastik için fabrika ölçüsü 175 70 14 mü takmalıyım yoksa 185 65 14 ya da 185 60 14 de kullanılabilir mi?sedan araç için 175 fazla ince kalmaz mı?marka olarakda toyo ya da lassa düşünüyorum kumhoda olabilir siz ne dersiniz?

Geri