arkadaşlar biliyorsunuz ki kış lastiği zorunlu oldu elbet alacağız.Hangi marka önerirsiniz? fiyatı ne kadardır? marka sıralaması yaparsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemal bey ben 2007 yılında İzmir'e yerleştim. İzmir'den evvel 43 sene hep Ankara'da idim, memlekette Tosya olunca ara ara Ankara-Çankırı (Ilgaz dağı)-Tosya arasında yolculuk yaparım. O nedenle kış lastikleri ile aram iyidir. Kış lastiği illa kar yağınca kullanılacak diye bir kural yoktur. Ben güvenlik açısından en geç önümüzdeki ay kış lastiklerimi aracıma mutlaka takarım. Zira soğuk havalarda aracın üzerindeki yaz lastikleri performans kayıplarına neden oluyor. Gündüz hava ılık olsada akşam saatlerinde havalar epeyce serinledi, dolayısı ile fren mesafesinde uzamalar, kalkışlarda patinaja düşmeler başladı bile, ayrıca kışın İzmir'e yağmur yağarken 40 km ilerideki Manisa'ya gitmek sorun oluyor, kardan bazı yerler trafiğe kapanıyorİzmirde ne kadar lazım olur onu düşünmek gerekliSavaş bey aslında bu konuda daha detaylı bilgi verir izmirin iklimi şartları ve izmirin ikliminde kış lastiği gerekliliği konusunda.