Hangi LPG tercih etmeliyim... Ve fiyatı nedir_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leonss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yardımlarınız için teşekkürler...

ATİKER kullanıyorum bir seneyi geçti gayet memnunum 1100 liraya taktırdım ancak BRC FAST en kalitelisi 1900 civarındaydı

BRC Fast oldukca eski bir modeldir. Hala piyasada varmi? Suanki modeli BRC Sequent 24 ve 56 dir. Onun da son versiyonu bidigim kadariyla My07 dir.
Selamlar..
Seyf

Son düzenleme:
selam
ben ATIKER Derim Performans Gayet ii Tek Eksi yanı Enjektörler sesli biraz kesinlikle performans fark edemezsiniz ben bizzat kullandım
eski opelde KME Kullanmıştım 2000cc idi ve 230 km kadar çok ii ondan sonra yemiyordu benzine geçince 240 250 görüyordu

Ben ATIKER Den Memnun Kaldım İşçilik Önemli Tabi İi bir Yere Yaptır

Enjektorler, Brc Sq de de ses yapiyor ki bu aracin icine ulasan rahatsiz edici bi ses degil. Bildigim kadariyla enjektorlu butun sirali sistem markalarinda az yada cok bu ses var. Nedeni de enjektor olmasidir. Bazi eletro-valf turu aparata sahip olanlarda bu ses yok.
Selamlar..
Seyf

markadan çok ustayı iyi seçmelisin bence.çok iyi bir kiti çok kötü montajlayabilirler çünkü. lpg de montaj kesinlikle çok önemli

bende landirenzo diyorum arabanın çekişi sanki benzindeymiş gibi hiç farketmiyor

atiker kullanıyorum sıkıntım yok fiyat/performans mükemmel.
tavsiye ederim

Atiker Konya Mali Kullaniyorum... Benzinde 255 I Gördüm Ancak Tüpte 210 U Geçemiyorum Ama Ucuz Ve Güzel Diyebilirim Hiz Tutkunu Değilsen Atiker Derim çünki Fiyat Uygun... Saygilar,

Geri