Hangi enjektör temizleyiciyi kullanayım

Regionella

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
depoyu fullemeden önce bir tane alıp kullanmak istiyorum

gözle görülür fayda sağlayan bir enjektör temizleyici markası önerirseniz sevinirim

WürtH, liqui moly....

sonax,carbon clean, power up(double up değil yanlışlık olmasın) tavsiye edebileceğim markalar.

ben depoyu fulleyince 250 gr kadar 10 numara yağ atıyorum hem pompayı yağlıyor mazottaki suyu ayrıştırıyor ve enjektörleri temizliyor.

Berner ve Würth kullandım, çoğunlukla Würth, bunlar bulması en kolay olanları.

ben depoyu fulleyince 250 gr kadar 10 numara yağ atıyorum hem pompayı yağlıyor mazottaki suyu ayrıştırıyor ve enjektörleri temizliyor.
işin kaşarı nası belli oluyor :D
aynen her depoya biraz yağ koyun pompa enjektör temiz kalsın,aynı zamanda enjektör rahat çalışacağından arabanızın kaçarı bile farkediyor...
sakın common rail felan demesin bozar diye,ben 1.6 hdi da bir sene kullandım...
hem mazotu kalınlaştırır,fazla bile koyabilirsiniz..
isteyene temin ederim 13 lt 42 tl hakkat 10 numara yağ ama bitkisel karışık felan değil herrrgün kullanıyorum :D

Bu enjektör temizliyicileri kullandıktan sonra yağ değişimi yapmak gerekmezmi?
Bakıma 4 bin km falan kaldı, şimdi 2 depoya würth atsam yağ değişimine kadar ne var ne yok temizler heralde değilmi?

Bu enjektör temizliyicileri kullandıktan sonra yağ değişimi yapmak gerekmezmi?
Bakıma 4 bin km falan kaldı, şimdi 2 depoya würth atsam yağ değişimine kadar ne var ne yok temizler heralde değilmi?
????
anlamadım? yağ ile enjektör temizleyicisi bağlantısını kuramadım?
enjektör temizleyici katkı depoya boşaltılıyor ve mazzotla birlikte yanma odasına enjektörlerle püskürtülüyor

Geri