Hangi amortisör ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilstein tedarik edebileceğimiz bir firma var mı?

gereksiz riske girme orjinal tak, sorunsuz kullan

B6 ancak Rotaş'tan tedarik edebilirsin. Fakat tekrarlıyorum 4 tane B6 sarı koniyle aşağı yukarı aynı paraya gelecek sarı koni çok daha avantajlı. İsteyince orj.den yumuşak olur isteyince B6dan sert.

Araç sıfırken orj. yol tutuşu bana yeterliydi demişsin o zaman Reflex hayli tatmin edici olur.

Aracın sert olmasını istemiyorsun araç B6larla oldukça sert olacaktır kuzenim A3ünde kullanmıştı böbrek taşı döküyorum diyordu.

İşin kötüsü özel sipraişle getirecekler 1000tlden fazla para vereceksiniz aracınıza takıp bineceksiniz çok sert olduğunu fark edecek ama geri dönemeyeceksiniz.

Son düzenleme:
Sarı Koni, Candır. Vectram da kullanıyordum, yumuşattığımda belirgin konfor artışı ve tutuş kaybı yaşanıyordu. En yumuşak hali bile, daha konforlu, daha güvenli. Bütçe meselesi lakin, Gm, Delphi, vs. seçebilirsiniz.

bizim peder getirtiyo sanırım hangi model istiyosun?

B4'ü sorabilir misin kardeşim :)

B4 standart sertlikte gazlı amortisör oem diye tabir edilen, parçacılardan da bulunabilir takım fiyati 400-500 arası olması lazım

canbaa'nın bilsteinlarını söken usta çin malı demiş ne kadar güvenilir bilinmez ama bilstein kendini kanıtlamış bir marka böyle basit sorunalar çıkaracağını sanmıyorum. Artık her şeyin çakması var o yüzden en mantıklısı distribütörden almak oda Rotaş.

Abi dün Rotaş'ı aradım bizim perakende satışımız yok dedi . Ne yapsam bilemedim :(

Geri