halkımızdan bir kaç dialog

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten çok güzelmiş paylaşım için teşekkürler!!!

Sabah Sabah Kırdın Gectin Ortaligi Helal Olsun :))))

Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp,
Bunlar tazemi?diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
Yok abla, pil takıp oynatıyoruz.´

Bunun benzeri bir hikaye daha var;

80 yaşlarında bir teyzemiz balıkçıya gider ve leğendeki kıpır kıpır balıkları işaret ederek - Evladım bunlar tazemi? diye sorar

Balıkçıda -Görmüyormusun teyze bunlar canlı der

Teyze lafı yapıştıtır - Evladım tazemi diye sordum,ona bakarsan bende canlıyım ama... :D

Yavuz abi bu güzeldi :):)

cok begendım...paylasım ıcın cok tşk:Dbeni güldürdün allahta seni güldürsün...

80 yaşlarında bir teyzemiz balıkçıya gider ve leğendeki kıpır kıpır balıkları işaret ederek - Evladım bunlar tazemi? diye sorar

Teyze lafı yapıştıtır - Evladım tazemi diye sordum,ona bakarsan bende canlıyım ama... :D
ewt sanırımı buna benzer birşey duymuştum daha öncee

:kop: :kop: :kop:

hepsi çok güzel,paylaşımlar için teşekkürler...

bir tane de benden,

bilenler bilir Ankara'da Atatürk Bulvarı üzerinde Kızılay'daki Mc Donald'ta eski ortağımla oturmuş birşeyler atıştırıp laflıyorduk,bulvar üzerinde de tam oturduğumuz yerin önünde hep taksiler dizilir müşteri beklerler,trafik polisi taksiler duraklamasın diye ekip arabasından bir-iki kere anons yaptı,pek ipleyen olmayınca megafondan
"aloooo ticariler burada başçavuşun eşşeği mi o..... lan !!! " diyince bir an benim ortakla göz göze geldik o esnada içerden kahkalar yükselmeye başlayınca bizde koptuk,duyduklarımız gerçekmiş...

Geri