Güzel bi duygu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2005 model 130binde

düzelttim 130bin :)

düzelttim 130bin :)

Bende şaşırdım ya dedim 2005 model 13 000 de diye. Daha önce hiç şanzuman yağını değiştirdin mi?

hayır abi değiştirmedim hiç yani aldığımdan beri.yaklaşık 1 senedir.ama motoru sıfırlattım neredeyse.

Mesut kardeşim normal de bir çok laf söz vardır. Bunların başında otomatik araçların şanzuman yağının değişmeyecek denmesi gibi ama işi özü o değildir. Neticede içinde mekanik bir aksam çalışmakta ve bu yüzden aracın yağının değişmesi gerek. Zaman içinde yağ özelliği kaybeder ve akışkanlığı azalır ve kanallarda gerekli şekilde akışkanlık sağlayamaz durum böyle olunca da araç saçmalamaya başlar. Bu yüzden sana tavsiyem şanzuman yağını değiştir. Ama değiştir.

evet abi haklısın tamirden aldığımda ustaya sordum en kısa zamanda gel bi bakalım dedi.gitcem en kısa zamanda değişim için.sizce bu olağan sebeplerden midir yoksa kesin sebeb mi(modem sapıttı geç yazıyorum kusura bakma abi)

evet abi haklısın tamirden aldığımda ustaya sordum en kısa zamanda gel bi bakalım dedi.gitcem en kısa zamanda değişim için.sizce bu olağan sebeplerden midir yoksa kesin sebeb mi(modem sapıttı geç yazıyorum kusura bakma abi)

Benim tahminim yağdan... en azından yağ değişimi tamam olunca başka yerde aramak gerek az değil 130 000 km kadar olmuş ki çok yüksek bir km otomatik yağının değişmesi için.

teşekkürler abi. u cumartesi bir baktırıyı şanzuman yağına.inşallah hallolur

teşekkürler abi. u cumartesi bir baktırıyı şanzuman yağına.inşallah hallolur

Büyük olasılık ile olacak hatta araç daha da bir rahatlayacak ama sıradan birine değil direk otomatik işi yapan birine göstermeyi unutma ;) burada firma adı vermek istemiyorum ama şaşmaz da var.

Geri